Er du så stolt av tissen din, at du må sende meg bilde av den?

Moren din var ikke så stolt, når jeg ringte henne.


Nå har det rent over for meg. For noen uker siden, fikk jeg en rekke videoer tilsendt av en mann som penetrerer seg i anus med en flaske mens han gliser sleskt. For grafisk synes du? Ja, det er jeg helt enig i.

Skulle ønske det var snakk om én grisete type, og at dette var en enkelthendelse. Noen dager senere fikk jeg en video av en annen mann. Vet du hva han drev med? Overraskende nok penetrerte han også kaviarstjerna med en flaske. Sist var det Zalo, denne gangen en slags brusflaske (jeg har et øye for detaljer!).

Men rett skal være rett. Ikke alle menn liker å filme hårete skinker og sende det til unge jenter. Noen liker å ta bilder av tissen sin og! “Se på meg, jeg har en penis!”. Wow, grattis. Du er også et brødhue og begikk nettopp en kriminell handling.

Så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det. Han som sendte det groveste innholdet, var han jeg bestemte meg for å finne. Han hadde et anonymt brukernavn, men via mitt personlige nettverk og kreative søk fant jeg navnet hans. Vedkommende hadde ikke Facebook eller Instagram. Likevel fant jeg ut hvor han bor og jeg ringte moren hans. Det skal nevnes at det tok meg 58 minutter fra jeg bestemte meg for å løse saken til jeg la på etter en (etter forholdene) fin samtale med Beate. Ja, det er det mammaen hans heter. Han er 34 år. Pinlig.

God helg og ikke send seksuelle bilder uten samtykke.

7 kommentarer
  1. Jeg har vært på nett siden før du begynte grunnskolen. Trodde jeg var herdet…
   Folk blir bare sjukere og sjukere både i huet og r*va, ser det ut til. Du får håpe at disse flaskediggerne blir slappe i lukkemuskelen med tiden. 😈💩

   Det er supert at du og andre biter fra dere, enten slik du gjorde, eller med anmeldelser. Eventuelt både-og, så det virkelig driter dem ut.

  2. Du er faen meg helt rå🙌🏽 KIFOs til at du følger opp og ikke lar de holde på🙌🏽 #duerfantastisk

  3. Vi har alle vår greier vi gjør, vi har alle våre svakheter…mine er sjokolade og smågodt…ja og utroskap da… men sistnevnte tilhører fortiden…
   Men det å overøse andre mennesker med grovt, støtende og ekkelt materiale er å krysse linja. VELDIG! Men med en gang man har noe å gjemme seg bak bli liksom alt lov. Sitter en trygt inne i sin bli og ser noen svinge ut foran, så er det rett på fløyta, vise fingeren og banne. Tror ikke det samme hadde skjedd om den personen hadde dultet borti en på en butikk: faen din jævel!!! SE DEG FOR!
   Tror heller ikke kaviarstjernemannen hadde puttet ting opp i rumpa si foran deg på Cafè…det er ikke før han sitter trygt hjemme bak sin egen mobiltelefon.

   Vi må slutte å gjemme oss bak det vi tror er en trygghet! Mener vi noe så får vi for pokker tørre å face den det gjelder og si det…KUDOS for din handlekraft for å avsløre den perverse jævelen!

   1. Glad sistnevnte tilhører fortiden, tøft å innrømme feil og hvertfall å gjøre noe med dem. Også er jeg helt enig med deg i at det er lett å snakke og gjøre dritt fra bak en skjerm – og livet vårt digitalt og fysisk blir mere og mere sømløst. Den du er på nettet, er den du må stå for å være i virkeligheten. Konsekvensene må få følge på det grunnlaget. Takk for kudos og kommentar!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg