Er du så stolt av tissen din, at du må sende meg bilde av den?

Moren din var ikke så stolt, når jeg ringte henne.


Nå har det rent over for meg. For noen uker siden, fikk jeg en rekke videoer tilsendt av en mann som penetrerer seg i anus med en flaske mens han gliser sleskt. For grafisk synes du? Ja, det er jeg helt enig i.

Skulle ønske det var snakk om én grisete type, og at dette var en enkelthendelse. Noen dager senere fikk jeg en video av en annen mann. Vet du hva han drev med? Overraskende nok penetrerte han også kaviarstjerna med en flaske. Sist var det Zalo, denne gangen en slags brusflaske (jeg har et øye for detaljer!).

Men rett skal være rett. Ikke alle menn liker å filme hårete skinker og sende det til unge jenter. Noen liker å ta bilder av tissen sin og! “Se på meg, jeg har en penis!”. Wow, grattis. Du er også et brødhue og begikk nettopp en kriminell handling.

Så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det. Han som sendte det groveste innholdet, var han jeg bestemte meg for å finne. Han hadde et anonymt brukernavn, men via mitt personlige nettverk og kreative søk fant jeg navnet hans. Vedkommende hadde ikke Facebook eller Instagram. Likevel fant jeg ut hvor han bor og jeg ringte moren hans. Det skal nevnes at det tok meg 58 minutter fra jeg bestemte meg for å løse saken til jeg la på etter en (etter forholdene) fin samtale med Beate. Ja, det er det mammaen hans heter. Han er 34 år. Pinlig.

God helg og ikke send seksuelle bilder uten samtykke.

10 kommentarer
  1. Jeg har vært på nett siden før du begynte grunnskolen. Trodde jeg var herdet…
   Folk blir bare sjukere og sjukere både i huet og r*va, ser det ut til. Du får håpe at disse flaskediggerne blir slappe i lukkemuskelen med tiden. 😈💩

   Det er supert at du og andre biter fra dere, enten slik du gjorde, eller med anmeldelser. Eventuelt både-og, så det virkelig driter dem ut.

  2. Du er faen meg helt rå🙌🏽 KIFOs til at du følger opp og ikke lar de holde på🙌🏽 #duerfantastisk

  3. Vi har alle vår greier vi gjør, vi har alle våre svakheter…mine er sjokolade og smågodt…ja og utroskap da… men sistnevnte tilhører fortiden…
   Men det å overøse andre mennesker med grovt, støtende og ekkelt materiale er å krysse linja. VELDIG! Men med en gang man har noe å gjemme seg bak bli liksom alt lov. Sitter en trygt inne i sin bli og ser noen svinge ut foran, så er det rett på fløyta, vise fingeren og banne. Tror ikke det samme hadde skjedd om den personen hadde dultet borti en på en butikk: faen din jævel!!! SE DEG FOR!
   Tror heller ikke kaviarstjernemannen hadde puttet ting opp i rumpa si foran deg på Cafè…det er ikke før han sitter trygt hjemme bak sin egen mobiltelefon.

   Vi må slutte å gjemme oss bak det vi tror er en trygghet! Mener vi noe så får vi for pokker tørre å face den det gjelder og si det…KUDOS for din handlekraft for å avsløre den perverse jævelen!

   1. Glad sistnevnte tilhører fortiden, tøft å innrømme feil og hvertfall å gjøre noe med dem. Også er jeg helt enig med deg i at det er lett å snakke og gjøre dritt fra bak en skjerm – og livet vårt digitalt og fysisk blir mere og mere sømløst. Den du er på nettet, er den du må stå for å være i virkeligheten. Konsekvensene må få følge på det grunnlaget. Takk for kudos og kommentar!

  4. Nei slapp av Christina. De eneste som sender kuk-bilder til deg er ekstremt mentalt syke menn. Jeg hadde aldri gjort det, jeg fornærmer ikke kuken min på den måten.

   Også er du nødt til å huske at du er ei lesbe. Lesber hater kuk. Det er bare slik det er. Så hvis du tilfeldgivs ser en kuk et sted, så begynner du skrike “æsj, en kuk! Og den sitter fast på en ekkel mann! ÆSJ!!!”. Og du må huske at menn tenker omtrent det samme om deg. Når jeg ser deg så tenker jeg “Fysj for et forferdelig mannshatende stinkende egoistiskt lesbemareritt. Også så stygg! Stakkars jævel som må leve med det er”.

   Så du er ikke perfekt. Du har store mangler. Og menn ser ikke akkurat opp til deg. Husk det neste gang du får en trang til å syte over alle de ekle mennene med kuk. Du er omtrent like ekkel selv. Så det smarteste for deg hadde vært å holde kjeft. Men jeg tror ikke du vet hva smart er. Du er for opptatt med å tenke på deg selv og ta hensyn til deg selv. Og ingen andre. Ikke sant, Christina? Du tenker aldri på andre folk, du tenker kun på deg selv. Slik lesbesvin alltid gjør. Jeg har møtt dere før og dere er forferdelige. Onde, selvgode og ekle skapninger.

  5. Jeg kan forklare hvorfor dette skjer Christina. Først må du prøve å sette deg inn i menns tankegang.

   Hvis dere kvinner sender bilder av fittene deres til oss menn, så tenker vi “så hyggelig”. Også er vi i godt humør resten av dagen. Bilder av kjønn er ikke negativt for menn, vi liker det. Og menn er enkle skapninger, så når vi sender bilder av kuken vår til dere og dere begynner å grine, så forstår vi ikke helt hvorfor? Vi blir jo glade når vi ser fittene deres. Hvorfor blir dere sure når dere ser en kuk? For oss er det vanskelig å forstå, fordi det er ikke negativt for oss.

   Derfor sender menn bilder av pikk. Og jeg må si jeg har aldri forstått hvorfor dere syter om dette. Hele dagen lang så syter dere om pikk. Men så fort sola går ned så klarer dere ikke å få nok pikk. Da står dere på alle fire og uler med pikk i alle hull. Jeg har sett dere, jeg har stått bak dere. Dere bør skjerpe dere, være litt mindre hyklerske og selvgode.

  6. Ja dere kvinner elsker å lage problemer av ingenting. Jeg har et tips; hvis du ser litt nøyere på telefonen din så finner du en Delete-knapp. Den kan du bruke til å slette bilder du ikke vil ha. Jeg gjør det og det fungerer utmerket. Hvis jeg får noe jeg ikke vil ha så sletter jeg det og 1 minutt senere så husker jeg ikke engang at jeg fikk det.

   Så istedet for å bli hysterisk og ringe mora og politiet og skrive på internett, bruk Delete-knappen. Du sparer jævlig mye tid. Og ikke lat som om du ikke har sett en pikk før. Du har hatt pikk i kjeften og overalt mange ganger. Så hvorfor blir du hysterisk når du ser et bilde av en??????????? Du står på kne med kjeften full av pikk og det er ikke noe problem. Men et bilde, da klikker du. Kjerringer er merkelige. Dere gjør alt så vanskelig hele tiden. Det er et helvete å dele samfunn med dere.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg