Hvorfor så føkkings perfekt?

Reklame | Telenor Yng

Sommeren er her og Instagramfeeden flommer over av plettfrie bilder av brune mager, fargerike drinker, glatte legger og krystallklart badevann.


Det kan virke som alle har blitt enige om å ta helt like bilder. «Okey folkens, ingen strekkmerker og lunka rosévinflakser nå! Frem med glossy filter!» Er det virkelig ingen som blir stukket av veps, må være på jobb eller har ferie på budsjett? Jeg synes vi kan bli flinkere til å dele sommeren på våre egne premisser, slik at det blir mere normalt å se både det perfekte og uperfekte. For hvor viktig er det egentlig, å dele den «perfekte sommeren» slik det er forventet at den skal se ut? Jeg blir iallfall mye mere inspirert av kontoer som deler sommerminnene sine på kryss og tvers av det ærlige og ekte. For noen ganger er det fantastisk, mens andre ganger er det dritt.

Det snakkes mye om kroppspress og sosiale medier, har du tenkt over at du kan ta bevisste valg på hvem du følger og ikke? Den kontoen som inspirerer deg til å trene, kan gi meg vondt i magen fordi jeg føler jeg ikke trener nok. Det er ikke et fasitsvar på hva som påvirker oss negativt, derfor må du finne dine egne triggerpunkter! Finn ut hvilke kontoer som trigger din dårlige samvittighet, og hvilke som gir deg godfølelsen! 

Og apropos kroppspress. Her er 5 steg til en «perfekt» bikinikropp:

  1. Ha en kropp.
  2. Kjøp en bikini (gjerne en du liker!).
  3. Ta på deg bikinien.
  4. Gå ut i sola!
  5. Drit i hva andre mener.
  6. Del på sosiale medier (men bare hvis du vil).
     

Takket være Data Switch kan du i appen «Mitt Telenor» enkelt få mer data hvis du trenger det. For eksempel i sommer når du deler mer bilder og video enn du snakker i mobilen. Trykk på Yng-abonnementet ditt, scroll ned og velg «Switch more data».

Ønsker deg en digg sommer videre, og håper du deler akkurat det du selv vil på sosiale medier – og ikke lar deg påvirke negativt! 


Data Switch lar deg velge om du vil bytte bort fri tale og få 1 GB ekstra og 60 samtaler i stedet. Du kan bytte én gang per kalendermåned. 60 samtaler er jo faktisk 2 om dagen. Bruker du mer enn 60 samtaler, koster det bare 1,- per ekstra samtale. Etter oppbrukt data betaler du 49,- per GB. 

Helgens festivalopplevelse i bilder!

Gyldne dager på Slottsfjellet


Wow, tenk at jeg – festivalelskende Fraas – ikke har vært på Slottsfjell før? På torsdag tok jeg og Nora buss for tog fra et glohett Oslo til en enda mere glohett Tønsberg. Bussjåføren kjeftet på oss både for å spise og for å tulle og le, på tross av dette var vi sabla godt humør når vi kom frem og gikk rett til festivalområdet. Det Nye (som jeg jo jobber for!) har nemlig hatt et eget loungeområde med såpeboblemaskin og blomsterhuske (smelt!!), hvor resten av jentene fra redaksjonen hang, jobbet, sminket festivaldeltakere og lagde god stemning. 

Den første dagen var preget av (i mine øyne) afterski-musikk. Men som seg hør og bør ga jeg blanke faen og twerket i slow motion. Man har det faktisk ikke mere gøy enn man lager selv, uansett hvor klisjeaktig det høres ut! Dag nummer to var vi på MTV-fest på brygga hvor musikken var awesome. Når musikken er bra på et utested slutter jeg ikke å danse før de skrur på lyset, mens svetten spruter! 

Den siste dagen gledet jeg meg aller mest til. Da spilte mine favoritter; Two Door Cinema Club! Herregud, for en bra dag både musikkmessig, menneskene, solnedgangen, omgivelsene – alt var bokstavelig talt gyldent. Det aller fineste med Slottsfjell var egentlig hvor FINT det er der. Oppe på Slottsfjellet er det så store arealer hvor man kan sitte i sola på gresset uten mas fra menneskerklynger, se utover havet og drikke iskald øl. Helt nydelig.

Sliten i bena og litt brunere på nesa er jeg nå trygt hjemme i Kirsebærhagen. Jeg kjenner at dette var en slik opplevelse som fylte opp energilageret mitt skikkelig. Ydmyk og takknemlig for å få oppleve sånne magiske sommerdager med så fine venner og kollegaer. Sees neste år Slottsfjell!

 

 

Badedrakten som reise over havet!

NY UNICORN SWIM!


Idag vil jeg starte uka med en veldig søt historie. Litt lite action her inne i det siste, har nemlig vært så mye på farta at insta har vært enklere! Men etter en helg full av glitter, dansing og Pride er det på tide på finne litt balanse igjen. Okei, historien handler om en “long lost friend”, denne fantastiske enhjørning badedrakten og at små handlinger kan vise mye kjærlighet.

Mobilen min vibrerte og jeg så at jeg hadde fått en ny melding på Messenger. “Jeg tenkte på deg når jeg så denne“, fra en venninne jeg ikke har sett på nesten 10 år! Hun sendte bildet av denne badedrakten fra en billig butikk i London og bare visste at jeg ville elske den. Noen andre ville nok kanskje tenkt “den hadde Christina likt, men vi har jo ikke pratet med hverandre på et tiår så det holder at jeg tenker det“. Men ikke denne venninna, hun kjøpte badedrakten for meg og tok seg bryet med å sende den i posten hele veien til lille Norge. Bare for å glede en “long lost friend”.

Hahaha, hun fikk til og med vennen hun var der med til å prøve den oppå klærne sine, så jeg skulle se hvordan skjæringen var over hoftene – for en effort. Sånne ting synes jeg er så kult gjort. Derfor var det også ekstra stas å ha den på i helgen. En liten handling av kjærlighet fra en gammel venn over vannet!

Denne helgen har generelt vært preget av mye kjærlighet. Siden jeg har spammet instafeeden min med bilder fra Pride skal jeg ikke gjøre det samme her, men det var en fantastisk helg. Jeg ble invitert på flere fester til folk jeg bare har møtt én eller to ganger – snakk om inkludering! Da jeg kom inn til byen møtte Mateo meg på brygga og overrasket meg med et flagg jeg kunne ha med meg i paraden (smelt!). Etter å ha eksplodert av inkludering, fantastiske folk og alle verdens farger to dager til ende er det godt med hjemmekontor idag for å fordøye det hele. En kopp kaffe. Et fotbad. Mange liter kaldt vann.