Snapchat hacks 2017!

Vet du om disse triksene på snap?


Ikke alle features og snarveier er like enkle å finne frem til, selv om man bruker over hjennomsnittet mye tid på å snappe hver dag (jeg er skyldig). Her er noen hacks jeg har oppdaget i det siste du definitivt bør vite om!

Snapchat hacks 2017!

Les en melding uten å åpne den, stalk kjæresten din og finn ut hva "den låta" heter! 👻 Tag en venn som MÅ få med seg disse Snapchat-hacksene 💘 (i kommersielt samarbeid med Telenor Norge 🌴)

Posted by Kirsebærhagen on Sunday, July 30, 2017

♥ Det går an å sneakpeeke på en melding uten at den som har sendt deg den, ser at du har åpnet det. Ta tak i den uleste meldingen med fingeren din, skyv den rolig til siden. Da kan du se hva som står der. Også skyver du den bare rolig tilbake.

♥ Har du noen gang vært på fest, eller på festival – og lurer på hva låta heter? Da har du kanskje brukt en app som heter Shazam. Nå trenger du ikke den lenger, for du kan scanne låta rett i Snapchat. Så forteller deg den hva sangen heter og hvilken artist det er. Det eneste du trenger å gjøre er å holde fingeren på bildet, til den begynner å søke.

PS: YNG-TIPS! Snapper du mer enn du prater? Med Data Switch kan du, bytte tale mot mer data – hvis du vil.

♥ Har du fått med deg den nye kartfunksjonen på snap? Den viser vennene dine hvor du er, HELE TIDEN. Du kan omtrent se hvor i huset mitt jeg befinner meg. Du finner kartet ved bare å “zoome ut”. Heldigvis kan man sette på “ghostmode” for å være i fred, men om du er en psycho kontroll freak kan du lure deg inn på kjæresten sin snapchat, sette på kartet og å se at han er på puben når han sier at han er på vei hjem. NB: har du åpen profil må du huske på at alle som følger deg – kan se hvor du er. Ta forhåndsregler og vær trygg.

♥ Vil du se alle vennene dine sine stories uten å trykke neste? Det finnes en lilla play-knapp hvor du kan markere flere, men visste du at den knapper med tre små dots til høyre for «ta bilde» knappen, lar deg velge alle? Så trykker du bare play og får se alle stories på rekke og rad fra dine venner.

Har du noen flere tips – del gjerne i kommentarfeltet. Jeg heter KIRSEBAERHAGEN på snap. Happy snapping!

 

 

 

Mine 3 aller beste mobiltips akkurat nå!

EAT, SLEEP, HAVE FUN, REPEAT


Uansett hvordan jeg vrir og vender på det er mobilen min beste venn og spesielt om sommeren. Det er litt rart det er –  om sommeren tar jeg flere bilder, deler mere i sosiale medier og hører på mere musikk. Det henger nok sammen med at sola gir meg bedre energi, jeg er oftere sosial og bruker mer av tiden min utendørs!

#1 sommerens minner

Ikke alle bildene når hele veien til Instagram men er viktige likevel, sett opp en  enkel skytjeneste som kopierer bildene dine, så har du tilgang til alle bildene uansett om mobilen skulle drukne i pool’en. Jeg laget en video hvor jeg sjekket ut appen “Min Sky” for en liten stund siden, se den her: Video Christina tester Min Sky

#2 alltid musikk

Powerbank og Music Freedom = heltinne på stranda. Hvor bossy er det ikke å streame musikk uten å bruke data mens alle vennene dine løper rundt og leter etter åpen wifi? Bare pass på at mobilen ikke blir for varm i solsteika.

#3 lev

Spis is, bad masse – del opplevelsene i sosiale medier og bruk mobilen likt hjemme som borte. Sommeren er for kort til å skru av og på mobildata på ferie i utlandet for å slippe ekstra kostnad. Ain’t nobody got time for that.

Bare hyggelig, du kan takke meg senere.

Inspirasjon: 5 hage idéer jeg vil gjøre NÅ!

Jeg drømmer meg bort i disse bildene!


Akkurat nå ligger jeg tilbakelent i senga mi på en haug av puter, med macen på fanget og sommervinden inn av vinduet. Dette er én av mine favoritt ting å gjøre – drømme meg bort på pinterest i gode idéer det lett går an å kopiere..

Merk: dette er ikke mine bilder, trykk på hvert enkelt bilde for å komme inn til Pinterest siden de ligger på.

#1 blomsterpotter og armeringsjern

#2 utendørs badekar med løveføtter

#3 lage et “hagebord” i gangen på gamle møbler

#4 utendørs kino med laken som lerret

#5 innedørs hagehjørne på en stige

 

 

Er du trygg når du går hjem alene?

Dette enkle trikset gjør deg MYE tryggere!


Selvsagt skal vi føle oss trygge i vår egen by. Men det er ikke en hemmelighet at det finnes skumle mennesker og ikke alle har en god agenda.  Jeg mener ikke vi skal unngå å leve likevel – men ta hensyn til at man spesielt som ung jente er utsatt!

Det er sommer og flere gode uker igjen med varme netter, jeg går ofte hjem fra byen alene. Og om ettermiddagen løper jeg gjerne i skogen – nå er jo temperaturen helt perfekt! Men er jeg trygg når jeg er ute – helt alene? Dette enkle trikset synes hvertfall jeg er HELT genialt og det er ingen tvil om at jeg følte meg tryggere etter at jeg fant det ut.

Inne i Messenger finnes det noe som heter “delt plassering”. Dette finner du ved å gå inn i samtale med for eksempel din beste venn og trykket på pluss-tegnet helt nede i venstre hjørne. Derfra velger du “plassering” og et valg om å dele nåværende plassering i eksempelvis 60 minutter.

Avtal med vennene du er ute på byen med at dere deler plassering på vei hjem. Da kan dere følge med på at den andre kommer seg trygt hjem! Lag en avtale med en god venninne og gjerne mammaen din at du deler plasseringen din hver gang du skal på løpetur eller gå et sted alene. Da får de en beskjed i Messenger og kan følge med på at du er trygg.

Siden jeg er Telenor Yng ambassadør vil jeg selvfølgelig påpeke viktigheten av å sørge for at mobilen din alltid har god dekning og nok mobildata, les om alle godene ved å ha Yng her!

Pass på hverandre!

MIDWEEK GETAWAY!

En helgetur midt i uka kan være akkurat det som skal til for påfyll av energi og inspirasjon. ♥


Byferie skal være den perfekte kombinasjon av noe nytt å se og god mat. Får jeg noen rolige timer på en kul café med jobb og sosiale medier i tillegg, slipper jeg følelsen av «skulle ha gjort» eller «skulle ha svart på».

Lite gir meg mer energi enn å utforske en ny by. Kan man reise en ukedag sparer man penger og får et annet inntrykk av reisemålet enn i helgene. Om jeg har konsumert kul kunst, spist en digg lunsj og samtidig fått svart på mail? Da runder jeg av dagen med en cocktail, hvilepuls og nyvunnet energi.

Jeg sørger for at mobilen er oppdatert min livsstil: godt kamera, app for å redigerer bilder, og muligheten til å publisere med én gang selvom jeg er på tur. Må jeg gjøre noe fra maskinen bruker jeg mobilen som trådløs internettsone.

For en liten stund siden sjekket jeg ut Aarhus midt i uka og gir deg her mine aller beste tips fra turen!

Rainbow Panorama på toppen av Aros art museum var helt amazing, du kan se hele byen igjennom glass i hele regnbuespekteret. Den går som en innglasset terasse i en stor sirkel. Verdt omtrent 1000 bilder.

På jakt etter office-out-of-office? Det er alltid jeg. «Great coffee» i latinerkvarteret ligger i en gammel sjokoladefabrikk og serverer cold brew brygget på fersken. Og mye annen bra kaffe da.

Sommerfugler er vakre men er fortsatt flyvende innsekter, så jeg var litt redd da jeg testet det nye mobilkameraet mitt i veksthuset i botanisk have. Men WOW så bra det ble! Veksthuset var veldig kult, du går inne i en tropisk jungel med sommerfuglene svirrende fritt!

Har du muligheten til å reise eller komme hjem på en ukedag kan du spare mye, med Telenor Yng kan du bruke mobilen som wifi-hotspot i hele EU og få gjort det du skal der du er.

Runde av dagen med en cocktail og mat? Aarhus er kjent for St. Pauls Apothek for en grunn, selv en instagrampost av interiøret i dette gamle apoteket er verdt turen.

Disse 3 reise appene MÅ du ha på mobilen din!

Send postkort med mobilen – og vit hvor mye av verden du har sett!


Nå er det ferietider og jeg tenkte det var en god idé å dele noen av mine favoritt reise-apper med deg. Jeg kunne ramset opp ennå flere, men starter med disse tre som jeg mener er GENIALE uansett hvor og hva du skal i sommer.

Disse 3 resieappene MÅ du ha på mobilen!

Hvem skal du på ferie med i sommer? 😎☀️🍑 Send postkort med mobilen, og vit hvor stor del av verden du har sett – 3 reiseapper du MÅ ha på mobilen din! (i kommersielt samarbeid med Telenor Norge🌴)

Posted by Kirsebærhagen on Tuesday, July 18, 2017

#1 BEEN

Denne appen lar deg krysse av alle stedene i verden du har vært, deretter summerer den opp hvor stor del av hvert kontinent – eller hele kloden du har opplevd hittil. Jeg har sett 21% av Europa men bare 4% av hele verden. Hvilke tall fikk du? Dette ga meg et skikkelig kick til å se større deler av verden og planlegge reiser utenfor Europa. Veldig gøy å se en sånn oversikt!

#2 TOUCHNOTE

Verdens søteste app og en genial idé. Denne appen lar deg sende fysiske postkort fra hele verden og det eneste du trenger er mobildata. Velg ett bilde du har tatt på ferie, en layout og en personlig hilsen. Deretter kan du sende ditt selvlagde postkort til noen der hjemme – postkortet blir seendes ut slik vi er vant til å se dem og dukker opp i postkassa!

#3 TRIPADVISOR

En klassiker som er genial for å søke i hoteller, flyreiser og ting å gjøre dit du skal eller der du er. Min favoritt funksjon er derimot under “Resturanter”. Jeg har funnet så mange magiske spisesteder ved å trykke “i nærheten” og se på anmeldelser, den beste opplevelsen var et bortgjemt lite fransk brasserie i Paris jeg aldri ville klart å google meg til.

Har du noen andre gode reiseapper? Del med meg! Jeg lover å sjekke dem ut. God tur!

Si hei til sminkebordet mitt!

Slik organiserer jeg tingene i sminkekroken min


Jeg blir utrolig glad når du som leser Kirsebærhagen kommer med ønsker – denne gangen fikk jeg et ønske om å se en litt mere “girly” post her inne og DET deler jeg med stor glede! For i alt oppussingskaos og hender fulle av maling har jeg fått det ganske fint på soverommet mitt, og der er en av favorittmøblene mine: nemlig sminkebordet.

Sminkebordet er arvet og er fra rundt 1960, det var originalt i en mørk mahogny-farge men jeg pusset og malte det hvitt da jeg flyttet inn her. Det hadde også et mindre rundt speil montert fast som jeg har byttet ut med et stort, stående speil som er mer mere praktisk når det ikke bare skal stå til pynt. Perfekt *selfiemirror*, så har vi avklart det.

Oppå bordet har jeg en vintage utgave av “tatt av vinden” liggende til pynt, synes de er så romantiske og fine å se på. Oppå dem har jeg ringer i en skål fra loppemarked, et lite skrin med små smykker og en flakong med ren eukalyptus-kvae som lukter magisk når jeg strør litt av det i varmt vann.

Den avlange skuffen i sminkebordet er delt i tre rom. Rommet helt til høyre rommer sminken min og alle børstene. Det er god plass slik at jeg har oversikt selvom det blir rotete. Det midterste rommet er fullt av glitter, stjerner og andre ting jeg noen ganger finner på å lime i ansiktet eller på klærne mine. Det siste rommet er holdt av til én liten og en stor toalettmappe, de produktene jeg bruker mest ligger der – fordi jeg ofte er på farta og ikke vil bære med meg unødvendig mye (jeg plukker det jeg trenger fra sminkeskuffen).

Ned fra taket ved bordet henger en planteampel, men den brukes til alt annet enn planter. Øverst ligger alle leppestiftene og lipglossene mine. Nederst ligger større produkter som: neglelakkfjerner, antibac og rensevann. Jeg er ikke jenta som bruker en time på perfekt contouring eller øyenbryn, det har jeg ikke tålmodighet til. En dritkul leppestift derimot, redder looken min hver gang jeg trenger å føle meg smashing på kort tid!

Jeg er ELENDIG på å stelle neglene mine! De er som oftest fulle av malingsflekker. Derfor har jeg alle negleakkene mine fremme i en gjennomsiktig bolle, så kanskje – bare kanskje – inspirasjonen til å lakke dem litt oftere skulle dukke opp. Det skal hvertfall ikke stå på utvalget. Jeg har alt fra matt svart, blodrødt, grønt glitter til lysegult og caviar manicures.

Den smarte lille hvite boksen er fra Nille eller en lignende billig butikk, det sto “ting og tang” på den, som jeg synes var idiotisk – selvsagt inneholder den ting og tang? Så jeg spraylakket den helt hvit istedenfor. Den rommer pads, q-tips, pinsetter, strikker og spenner. Elsker at den har et lite glasslokk, det blir alltid så støvete når sånt står fremme.

Sånn ser min lille sminkestasjon ut, et sted i huset jeg er veldig glad i. Selvom jeg gjerne går helt sminkefri uten at det gjør meg ett snev ukomfortabel synes jeg det er kjempegøy å sminke meg skikkelig opp iblant. Jeg synes begge deler er lov! Om jeg vil flagre med falske øyenvipper og ha blå leppestift på en mandag, deretter gå sminkefri på byen fredagen etter? Who cares, I’m fabolous!

Video: GIRLPOWER – 10 kjappe med Ada Hegerberg!

Who run the world? Riktig svar: GIRLS!


Sammen med DeNye fikk vi her om dagen møte fotballjentene og ble utfordret til en trening med selveste landslaget. Sjekk det ut her! Imellom slagene fikk jeg lurt til meg to minutter med Ada, nemlig jenta som nylig ble kåret til verdens aller beste kvinnelige fotballspiller. Nå synes jeg vi skal legge fra oss begrepet “jentefotball”, for disse jentene gruser gutta over en lav sko. Fotball er fotball, uansett kjønn.

10 kjappe med Ada Hegerberg!

Who run the world? Riktig svar: GIRLS! 👊🏻👑 10 kjappe med Ada Hegerberg: Norsk og VERDENS beste kvinnelige fotballspiller! i kommersielt samarbeid med Telenor Norge ⭐️

Posted by Kirsebærhagen on Sunday, July 16, 2017

Jeg hadde en så morsom dag med fotballjentene, som lo, smilte og skrøt av oss under trening selvom vi var litt håpløse. Det viser at alt i bunn og grunn handler det om å ha det GØY. Selvom jentene er på verdensnivå og trener blodseriøst er det high-fives og girlpower på trening.

Nå er det vår tur til å heie på dem! Hilsen nylig rekruttert fotballfan i Kirsebærhagen ♥

Kirsebærloppisen fortsetter!

Har du lyst til å gjøre noen gode bruktkupp?


Jeg feirer at garderoben min er ferdig bygget med å tømme den – hvertfall nesten! Det er sikkert ikke bare jeg som gjemmer på skatter som blir alt for lite brukt, og i et hav av muligheter blir inspirasjonen rett og slett borte. Derfor kjører jeg en skikkelig wardrobe-detox!

Siden min siste online-loppis på Facebook ble en suksess gjør jeg det samme igjen: MELD DEG PÅ EVENTEN HER! Iløpet av de neste to ukene vil jeg legge ut nye plagg hele tiden også sletter jeg de etterhvert som plaggene er gitt bort eller solgt.

Bra for meg, bra for deg – bra for miljøet.

Forelska i en bad-ass!

Jeg fant den perfekte skinnjakka!


Mens resten av Norge ligger på ymse varme strender med en paraplydrink i hånda bruker jeg tiden på en skikkelig utrensking av garderoben, hvor jeg gir bort/selger unna på Kirsebærloppis. Og når en hel haug av gamle skatter forlater skapet er det lov med litt nytt – tenk at jeg fant denne råskapen av en skinnjakke på salg igår!

Den kommer til å rocke opp alt annet jeg eier, og bli kulere jo eldre og mere slitt den blir. Håper du har en deilig onsdag uansett om du ligger på stranda, sitter på kontoret eller rydder hjemme slik som meg ♥