Festen som aldri tar slutt!

Reklame | Bitz, Södahl og A Simple Mess

Eat – sleep – repeat!


Om høsten er det beste jeg vet å invitere jentene på middag her hjemme. Sommeren har vært helt magisk, og sommernettene lange. Heldigvis har vi fått danset fra oss på ett og annet dansegulv, for når minusgradene kommer krypende og vinden uler ute? Haha, da blir flere av kveldene tilbrakt innendørs. Helst rundt et spisebord med digg mat, vin i glasset og fyr i peisen. Kanskje noen til og med vil sove over? Hei høsthygge!


Er ikke dette serviset i grønt fantastisk fint? Jeg falt for det men en gang, spesielt kombinert med gulldetaljer og ulike varianter av brunt, grønt og sjøtoner. Når jeg dekker bordet vil jeg at det skal invitere til fest – men også være et sted man kan ha lave skuldre og ikke være redd for å søle. Spisebrikkene i imitert skinn skåner det eldgamle bordet, samtidig som de er kule å se på. På undersiden har de en annen farge, genialt? Pynt hentet jeg utefra; en fin nypegrein, noen kvister og kvaster fra hekken, et par epler fra treet – voila!

Alt servise, bestikk og brikker er fra Bitz, de har så sykt mye fint.

  
Vil du ha et pro tips? Bruk fine kjøkkenhåndklær istedenfor servietter. Det ser mere forseggjort ut, føles mere eksklusivt og skåner miljøet i samme slengen – da de kan brukes gang på gang. Whats not to love? Disse i ulike grønntoner er fra Södahl, som har supermasse fine tekstiler. Siden vi er inne på gode råd kan jeg jo legge ved et til; sleng et pledd over et par av stolene. Man blir ofte kald etter et heftig måltid og med et ullpledd i umiddelbar nærhet slipper man trå over terskelen å spørre (nordmenn ass!). 


Pulled Pork med rotgrønnsaker ble en vinner. Oh my, jeg får vann i munnen bare av å skrive om det! Neste gang blir det lammelår, som også er en favoritt. Forresten, er ikke staken med kubbelys i to die for? Den, sammen med gullblomstene, krukkene og vasene er fra ett av mine absolutte favoritt brands: A Simple Mess (som jeg har skrevet et innlegg om tidligere, klikk her). Elsker interiør som kan brukes i vinduskarmen på en mandag og middagsbordet på en lørdag. Også kan man liksom ikke skille helt på om det er nytt eller gammelt.

Og helt til slutt – hvor koselig er det ikke å overnatte? Det gjør vi altfor sjelden som voksne, men idag ble Anette over. Det er så koselig at kvelden liksom ikke er helt ferdig dagen derpå. Og kaffe smaker ekstra godt i en vinduskarm med godt selskap. Forresten, selvom asjettene funker fint på fest, funker de like godt til egg og bacon. Såkalt “penservise” er ikke noe jeg driver med. Livet er for kort til å spare på godsakene, synes jeg.

2 kommentarer

Siste innlegg