Før/etter: fargerik soveromsdør

Fra gammel og kjedelig til ny og mega cute!


Jeg hadde ingen plan om hvordan den gamle soveromsdøra skulle males, så jeg tok det slik det falt seg i prosessen. Det eneste jeg visste var at jeg ville male den lys og at jeg hadde noen spann med superfin interiørmaling stående. Med podcast og kaffe er dette en drømmeoppgave for meg. Lite er så terapeutisk som å forsvinne inn en egen verden, male, søle og lage noe som (kanskje) blir fint. Noen som kjenner seg igjen?

Jeg startet med å skru av de gamle dørhåndtakene som var ødelagte og stygge, deretter fikk døra et par strøk hvitmaling. Når grunnlaget tørker begynner morroa! Med liten pensel har alle kantene fått hver sin farge. Underveis var jeg usikker på om det ble horribelt eller fantastisk – i mitt liv er det som oftest en hårfin balanse mellom de to, haha. 

Det er ikke så enkelt å velge “riktig” håndtak til en gammel dør. Skal det være nytt, slitt, blankt, gullfarget eller messing? Valget falt på det nyeste håndtaket i hvitt og blank “gull” (kjøpt på megaflis). Innenfor alle de fargerike kantene har jeg også malt en tynn gullstripe. Og resultatet? Akkurat så tacky og tullete at det ble helt perfekt!

Fargene på døren ovenfra og ned: bubblegum, bestemor, akvarell og aprikos. Merket er “Moods” interiørmaling fra Beckers. Elsker å leke med farger. Hva er det værste som kan skje liksom? At det ikke blir fint. Men da er det jo bare å starte på nytt. Nå har jeg endelig dør på soverommet igjen, og jeg ble kjempefornøyd! Mye morsommere med disse detaljene enn basic hvitt. Farmors puslespill som hun har rammet inn og gitt meg i gave (smelt!) passer perfekt stående ved siden av. Nå skal jeg egentlig lage ny list rundt døren, men liker denne shabby looken litt for godt egentlig.. 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg