I don’t speak French, adieu!

Paris og verdens fineste Airbnb


Det siste året har jeg sett en av mine alle beste venninner, Nathalie – alt for lite! Så når vi først kunne ta fri samtidig bestemte vi oss for å ta igjen med skikkelig kvalitetstid. Så vi spontanbooket en tur til Paris! Istedenfor å bo på hotell leide vi en skikkelig søt leilighet hvor vi kan føle oss litt mere hjemme. Hittil har jeg kun positive erfaringer med Airbnb og inget unntak denne gangen.

Nathalie bor i det rosa soverommet som har et eget baderom med dusj innenfor (helt nydelig hvordan hun som bor her har laget det!) og jeg sover på hemsen over kjøkkenet. Fordi – du vet – jeg ELSKER hemser. Dessuten har hemsen mitt et sjarmerende lite kontor. Akkurat nå får jeg bare vist frem kjøkkenet og stuen, fordi Nathalie ligger og sover, og jeg vil ikke vekke henne for å ta bilder av dusjen. 

Jeg elsker dette gulvet! Og alle detaljene her er så gjennomførte. Det er tydelig at hun som bor her har en tanke bak alt, det ser dessuten ut i bokhyllene som at hun reiser endel. Jeg gjetter at mye av interiøret er skatter fra reise. Det er en hårfin balanse mellom å føle seg HJEMME og å føle seg HJEMME HOS NOEN, haha skjønner du hva jeg mener? Her føler vi oss hjemme. Ikke for mye private ting fremme. Og plass til klærne våre i skapet.

Nå har jeg drukket en hel kanne te og skal komme meg ut og gripe dagen! Aurevoir!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg