Sommerens beste festival?

GOOD VIBES ONLY


Foto: Kristine Slyngstad

Det er vanskelig å si hva som har vært sommerens beste opplevelse på festival, men denne helgen trumfer høyt! Aldri før har jeg vært på Sommerøya – og jeg vet ikke helt hvorfor. Selvom dette var niende året for festivalen var det mitt jomfruår. Jeg tror de andre festivalene skriker så høyt, at jeg ikke egentlig har bitt meg merke i denne!


Hele byen har denne helgen vært fylt med folk på vei til enten den ene eller andre siden av byen for å feste. Findings festivalen på Bislett var samtidig som Sommerøya i Ekebergparken. Misforstå meg rett – jeg har tidligere hatt det veldig gøy på Findings men ser på det mere som en partyhelg enn en festival. Oppe i skogholtet på Ekeberg derimot fikk jeg den ekte festivalfølelsen med store gressletter å danse på, sen solnedgang, foodtrucks og happypeople. For ikke å nevne mangel på fjortisfyll og frustrerende betalingsløsninger. Generelt superbra opplegg med mat, toaletter og barkøer. That shit matters!

Som vanlig rullet jeg i glitter og danset skamløst inn i natten. Herregud for en digg kveld dette var! En av de bedre. Masse plass til å danse fritt og mye bra musikk. Masse kule folk med kul stil også – hehe. Det gjør meg glad når folk (ikke bare jeg!) tråkker utenfor den klassiske uniformen i klesveien. Dersom du kan ha det gøy med klubbmusikk, kunst, rause og fargerike mennesker – ville du trivdes som faen her. 

Nå må jeg bruke de neste dagene på å innse at festivalsommeren faktisk er over. Ååååhh. Skal sørge for å implementere mere glitter, morningsraves og frisk luft i hverdagen min denne høsten. Så kanskje det går bra likevel. Takk for i år Sommerøya – sees definitivt neste år!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg