When the hjemmekontor is superduper extra!

En dag i badehuset


Jeg tyner sommeren til det ytterste og lukker ørene når folk sier “sommeren er over” bare fordi det er kjøligere om natten. Badetemperaturen har ikke rukket å synke ennå! Stranden er mindre crowded. Man får endelig sove om natten igjen. Og selvom hverdagen er tilbake er det fortsatt august, folkens. Akkurat som om sommerdagene ikke kan nytes fordi man har begynt å jobbe igjen? Når høsten virkelig setter inn støtet vil jeg være glad for å ha benyttet meg av de siste solstrålene på himmelen.

Idag har jeg hatt kontor i naboens badehus. Det er virkelig en luksus med å jobbe frilans altså – og jeg tar det ikke forgitt! Det gjør ting litt ekstra komfortabelt å kunne gjøre jobben sin hvor som helst ifra. Det er en stor drøm å eie et badehus – og det som er litt surt å tenke på er følgende:

Hun som eide Kirsebærhagen før meg eide også dette badehuset, det hørte til tomten. Men en gang på nittitallet hadde hun dårlig råd og solgte det til naboen. Tenk, det kunne ha vært mitt!

Men igjen, hadde et badehus hørt til Kirsebærhagen hadde jeg nok aldri hatt råd og eventyret mitt her ville aldri blitt en realitet. Også er jeg jo så heldig å få låne badehuset når naboen er på ferie. Så egentlig bør jeg være fornøyd med at badehuset ble solgt den gangen..

Her har jeg sittet og skrevet artikler idag, og når solen har stått på skikkelig har jeg hoppet i havet. Saltvann er som en magisk medisin for kroppen og sjela mi. Har sagt det før og sier det igjen; havet er det skumleste og fineste jeg vet! Det er noen mineraler i naturlig saltvann som tilfører liv. Jeg misunner de som isbader og klarer å holde det gående hele året. 

Denne uken har jeg ekstremt mye jobb, men har en liten fantasi om å pakke meg inn i soveposen og sove en natt i badehuset. Før jeg må levere det tilbake. Tenk å våkne til utsikt rett ut i havgapet? Det får være motivasjonen min til å stå på litt ekstra! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg