Hvorfor så føkkings perfekt?

Reklame | Telenor Yng

Sommeren er her og Instagramfeeden flommer over av plettfrie bilder av brune mager, fargerike drinker, glatte legger og krystallklart badevann.


Det kan virke som alle har blitt enige om å ta helt like bilder. «Okey folkens, ingen strekkmerker og lunka rosévinflakser nå! Frem med glossy filter!» Er det virkelig ingen som blir stukket av veps, må være på jobb eller har ferie på budsjett? Jeg synes vi kan bli flinkere til å dele sommeren på våre egne premisser, slik at det blir mere normalt å se både det perfekte og uperfekte. For hvor viktig er det egentlig, å dele den «perfekte sommeren» slik det er forventet at den skal se ut? Jeg blir iallfall mye mere inspirert av kontoer som deler sommerminnene sine på kryss og tvers av det ærlige og ekte. For noen ganger er det fantastisk, mens andre ganger er det dritt.

Det snakkes mye om kroppspress og sosiale medier, har du tenkt over at du kan ta bevisste valg på hvem du følger og ikke? Den kontoen som inspirerer deg til å trene, kan gi meg vondt i magen fordi jeg føler jeg ikke trener nok. Det er ikke et fasitsvar på hva som påvirker oss negativt, derfor må du finne dine egne triggerpunkter! Finn ut hvilke kontoer som trigger din dårlige samvittighet, og hvilke som gir deg godfølelsen! 

Og apropos kroppspress. Her er 5 steg til en «perfekt» bikinikropp:

 1. Ha en kropp.
 2. Kjøp en bikini (gjerne en du liker!).
 3. Ta på deg bikinien.
 4. Gå ut i sola!
 5. Drit i hva andre mener.
 6. Del på sosiale medier (men bare hvis du vil).
   

Takket være Data Switch kan du i appen «Mitt Telenor» enkelt få mer data hvis du trenger det. For eksempel i sommer når du deler mer bilder og video enn du snakker i mobilen. Trykk på Yng-abonnementet ditt, scroll ned og velg «Switch more data».

Ønsker deg en digg sommer videre, og håper du deler akkurat det du selv vil på sosiale medier – og ikke lar deg påvirke negativt! 


Data Switch lar deg velge om du vil bytte bort fri tale og få 1 GB ekstra og 60 samtaler i stedet. Du kan bytte én gang per kalendermåned. 60 samtaler er jo faktisk 2 om dagen. Bruker du mer enn 60 samtaler, koster det bare 1,- per ekstra samtale. Etter oppbrukt data betaler du 49,- per GB. 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg