Helgens festivalopplevelse i bilder!

Gyldne dager på Slottsfjellet


Wow, tenk at jeg – festivalelskende Fraas – ikke har vært på Slottsfjell før? På torsdag tok jeg og Nora buss for tog fra et glohett Oslo til en enda mere glohett Tønsberg. Bussjåføren kjeftet på oss både for å spise og for å tulle og le, på tross av dette var vi sabla godt humør når vi kom frem og gikk rett til festivalområdet. Det Nye (som jeg jo jobber for!) har nemlig hatt et eget loungeområde med såpeboblemaskin og blomsterhuske (smelt!!), hvor resten av jentene fra redaksjonen hang, jobbet, sminket festivaldeltakere og lagde god stemning. 

Den første dagen var preget av (i mine øyne) afterski-musikk. Men som seg hør og bør ga jeg blanke faen og twerket i slow motion. Man har det faktisk ikke mere gøy enn man lager selv, uansett hvor klisjeaktig det høres ut! Dag nummer to var vi på MTV-fest på brygga hvor musikken var awesome. Når musikken er bra på et utested slutter jeg ikke å danse før de skrur på lyset, mens svetten spruter! 

Den siste dagen gledet jeg meg aller mest til. Da spilte mine favoritter; Two Door Cinema Club! Herregud, for en bra dag både musikkmessig, menneskene, solnedgangen, omgivelsene – alt var bokstavelig talt gyldent. Det aller fineste med Slottsfjell var egentlig hvor FINT det er der. Oppe på Slottsfjellet er det så store arealer hvor man kan sitte i sola på gresset uten mas fra menneskerklynger, se utover havet og drikke iskald øl. Helt nydelig.

Sliten i bena og litt brunere på nesa er jeg nå trygt hjemme i Kirsebærhagen. Jeg kjenner at dette var en slik opplevelse som fylte opp energilageret mitt skikkelig. Ydmyk og takknemlig for å få oppleve sånne magiske sommerdager med så fine venner og kollegaer. Sees neste år Slottsfjell!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg