Badedrakten som reise over havet!

NY UNICORN SWIM!


Idag vil jeg starte uka med en veldig søt historie. Litt lite action her inne i det siste, har nemlig vært så mye på farta at insta har vært enklere! Men etter en helg full av glitter, dansing og Pride er det på tide på finne litt balanse igjen. Okei, historien handler om en “long lost friend”, denne fantastiske enhjørning badedrakten og at små handlinger kan vise mye kjærlighet.

Mobilen min vibrerte og jeg så at jeg hadde fått en ny melding på Messenger. “Jeg tenkte på deg når jeg så denne“, fra en venninne jeg ikke har sett på nesten 10 år! Hun sendte bildet av denne badedrakten fra en billig butikk i London og bare visste at jeg ville elske den. Noen andre ville nok kanskje tenkt “den hadde Christina likt, men vi har jo ikke pratet med hverandre på et tiår så det holder at jeg tenker det“. Men ikke denne venninna, hun kjøpte badedrakten for meg og tok seg bryet med å sende den i posten hele veien til lille Norge. Bare for å glede en “long lost friend”.

Hahaha, hun fikk til og med vennen hun var der med til å prøve den oppå klærne sine, så jeg skulle se hvordan skjæringen var over hoftene – for en effort. Sånne ting synes jeg er så kult gjort. Derfor var det også ekstra stas å ha den på i helgen. En liten handling av kjærlighet fra en gammel venn over vannet!

Denne helgen har generelt vært preget av mye kjærlighet. Siden jeg har spammet instafeeden min med bilder fra Pride skal jeg ikke gjøre det samme her, men det var en fantastisk helg. Jeg ble invitert på flere fester til folk jeg bare har møtt én eller to ganger – snakk om inkludering! Da jeg kom inn til byen møtte Mateo meg på brygga og overrasket meg med et flagg jeg kunne ha med meg i paraden (smelt!). Etter å ha eksplodert av inkludering, fantastiske folk og alle verdens farger to dager til ende er det godt med hjemmekontor idag for å fordøye det hele. En kopp kaffe. Et fotbad. Mange liter kaldt vann.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg