We at the hotel, motel, Kidnapper-Inn!

LIVET I EN VAN


En liten oppdatering on the road! Jeg la ut et bilde fra roadtrip-vanen og fikk mange spørsmål om den. Herregud så enkelt og digg det er å bare bo i en van langs veien, ta dagene som de kommer og bare leve livet som happy-hippies! Vi var åpne for å telte langs strender eller ta inn en natt på hotell, men vanen er perfekt å campe i. Vi har hittil sovet midt i Købehavn sentrum OG langs kysten helt uten problem!

Egentlig skulle vi leie en sånn gammel volkswagen hippievan med påmalte blomster og hele pakka! Men den ble ikke klar i tide. Så vi endte opp med å leie det jeg vil betegne som en kidnapper-van fra appen nabobil. Altså, man er ikke pålagt å kidnappe noen selvom man kjører en stor, hvit, varebil med sotede ruter. Men det er litt sånn vi følte oss! Så da satt vi på Cassidy ft. R. Kelly – Hotel og sang for full hals “We at the hotel, motel, Kidnapper Inn!“. Fordi, ja – dette er jo vårt hotell i en uke..

Bilen er altså helt genial, den har et innebygget platå baki! Vi har slengt inn doble madrasser og pakket alle tingene i kasser under, slik at det aldri blir rotete og vi finner tingene våre når vi trenger dem. So far, so good!

Har du vært på roadtrip før? Elsker virkelig denne turen og tar gjerne tips til eventyr som må oppleves!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg