Ny blogg og kirsebærlogo!

STOR STAS!


Akkurat nå gjør jeg meg klar til å dure løs på et skikkelig eventyr – roadtrip mot Sverige og videre til København! Først ville jeg stikke innom her og vise frem den nye bloggen min. Først var jeg veldig skeptisk til å flytte til blogg.no, men nå synes jeg faktisk at denne bloggsiden har blitt ganske fin. Med brede bilder og helt ordinært design. Slik jeg liker det! 

Det vil ikke være noen store forskjeller for deg som leser, annet enn at jeg har gjort en opprydning i menyer og kanskje føler meg motivert til å dele ennå mere. For noen uker siden lette jeg også etter noen som kunne hjelpe meg med ny logo til Kirsebærhagen. Og ser du hvor fin den har bitt? Den ligger øverst i profilbildet ved headeren!

Discokuler er veldig MEG: da jeg flyttet inn i den gamle leiligheten min kjøpte jeg en gigantisk som jeg hang i den klassiske bygårds-rosetten. Rundt omkring har jeg små, store, svarte og blanke. Når jeg var på visning i Kirsebærhagen og skulle gå derfra, så jeg plutselig at det hang en liten discokule i dørkarmen. Ment to be! Derfor er den nye logoen to disco cherrys! Det er dyktige Oda som har laget den, du kan sjekke ut siden hennes her.

Gleder meg til å vise dere enda mere av huset, prosjektene, hagen og alt som skal skje igjennom sommeren! <3

FOTO: Kristine Slyngstad

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg