En enkel start på kortreist mat!

HOMEGROWN


Hei fra Kirsebærhagen! Har du hatt noen fine fridager? Her er det sånn tullete idyllisk om dagen. Jeg kvier meg faktisk nesten for å legge ut ting på Instagram, fordi det ser ut som jeg lager et “perfekt bilde” av idyllen. Men sannheten er at blomstene har blomstret, det er varmt hele tiden og det er generelt ikke kødd at dagene har vært så perfekte som de kunne blitt.

Jeg håper du kjenner meg godt nok til at jeg også er ærlig om de såre og uperfekte dagene. Men akkurat nå nyter jeg barbeint-livet til det fulle.

På lørdag kom mamma innom med verdens kuleste overraskelse til meg.Jeg hadde nemlig sendt henne et bilde av masse urter og salater jeg hadde kjøpt for å plante. Så kom hun innom og hadde kjøpt et drivhustelt til hagen min! SMELT. Vi søsknene bygget jo drivhus til mamma på hennes 60-årsdag og hun vet at jeg i fremtiden drømmer om det samme. Og i mellomtiden har jeg da altså fått meg en light versjon, som jeg er såååå fornøyd med.

Det lille drivhuset er i perfekt størrelse til å stå rundt en pall, og tok omtrent ti minutter å sette opp. Interiøret plukket jeg fra en haug materialer som skulle på dynga og alle plantene er fra matbutikken! HVOR ENKELT, liksom? Allerede blomstrer oreganoen som om det var skoleball i 10-klasse og salaten vokser opp rett etter jeg har kuttet den ned.

Kort oppsummert: god stemning.

2 kommentarer
  1. Så digg dette ser ut! Selv har jeg liten balkong midt i byen, og jobber på med å få tomatplanter og urtehage til å bli noe å skryte av. Lurer på hvordan du har gjort det med salaten?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg