Dagen jeg har drømt om i 7 år!

DREAM COME TRUE


Som liten gledet jeg meg til å bli voksen, slik at jeg kunne legge meg når jeg ville og tjene penger som jeg kunne bruke på gøy! En downside med å faktisk bli voksen, er å innse at pengene må gå til regninger og at man ofte har lyst til å legge seg tidlig. MEN jeg har alltid behold den barnslige gleden i meg. Og denne uken gjorde jeg et STORT valg som jeg bare kan forsvare med; jeg er voksen og kan gjøre som jeg vil!

Jeg har nemlig kjøpt meg et bilde fra Pushwagner *crying emoji*. Helt siden jeg bodde i den bittelille leiligheten på Majorstua har jeg visst at EN DAG skal jeg tusle inn på galleriet på Aker Brygge og kjøpe meg en stor jævla Pushwagner. Og den dagen skal være symbol på alt jeg har fått til. Alle perioder med dårlig råd jeg har klart meg igjennom, lange kvelder foran macen, stressutslett av litt for store utfordringer, oppturer og nedturer.

En Pushwagner skulle være mitt symbol på å ha oppnådd med kreativitet og pågangsmot, å klare LITT MERE enn å bare klare meg! Det å kjøpe kunst er liksom ikke det samme som å kjøpe en absolutt nødvendighet. Det er en luksus – det er å ha anledning til å mate sjelen– ikke bare magen.

Og som dere sikkert vet; jeg er jo ikke stinn av gryn! Da hadde jeg hatt KJØKKEN og BAD. Hahaha! Men nå var det faktisk sånn at Pushwagner himself gikk bort (altså døde), og jeg tenkte at prisene antagelig ville øke. Med andre ord – det var nå eller aldri! Og da kom den barnslige GLEDEN-AV-Å-BESTEMME-SELV følelsen frem i meg og jeg slo til. Med pengene jeg skulle bruke på å flislegge badet. Fordi – hvem trenger bad når man har realisert en drøm? Jeg skal klare å spare opp til bad.

For når jeg kikker opp på bildet mitt, mens jeg sitter og jobber? Ja, da før jeg guts til å gønne på ENDA hardere!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg