Hidden rainbow – lag det hjemme!

REGNBUEHÅR


Jeg får ofte spørsmål om jeg farger håret selv eller hos frisøren. Når jeg er usikker går jeg gjerne til en ekspert, men de kuleste fargene er ganske enkle å fikse hjemme. Duse pasteller eller sterke sommerfarger? Her er det opp til deg å finne en favorittkombinasjon og dette kan varieres i det uendelige!

1) BLEK
Det er en fordel at håret er så lyst som mulig, men bare i den delen av håret du ønsker regnbuefarger. Vær forsiktig dersom du bleker det selv. Jeg bruker blekemiddel fra Colorista!

2) FARG
Velg favorittfargene dine og påfør i seksjoner. Dekk hver del (eller “etasje”, du trenger ikke dekke hver hårdel) med plitfolie slik at de ikke smitter av på hverandre. Hvor stor del av håret du vil farge velger du helt selv.

3) SKYLL
Etter 10-15 minutter kan du skylle håret og nyte følelsen av å være en ekte enhjørning! Disse fargene koster kr 99 per krukke, og kan blandes ut i balsam om du ønsker pasteller istedenfor knallfarger.

TIPS: Hårfargene “directions” erskånsomme og kommer i 38 ulike farger, jeg pleier å handle mine på Bobbis i Skippergata i Oslo eller på eBay.

4) FIKS
Fullfør looken med en blomsterkrans på festival eller naturlig messyness. Det fine med en såkalt “Hidden Rainbow” er at du fra en dag til en annen kan bestemme selv hvor fargerik du vil være!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg