How I do: ett minutt til sminke om morgenen!

God mandags morgen!


Fy søren pollen har gitt meg en skikkelig knock out de siste ukene. Men det skal ikke stoppe meg fra å være en knock out! Ååå, den var tørr – men jeg holder meg aldri for god for et dårlig ordspill. Idag vil jeg vise deg hvordan jeg sminker meg på bare ett minutt om morgenen!

Instagram florerer av tutorials men jeg synes alle bruker så mye tid, produkter og har så mye skills når de viser hvordan de sminker seg. Om du er en av dem – u go girl!Men jeg har ikke tålmodighet eller lyst til å ha en tidskrevende hverdagsrutine. Likevel føler jeg meg litt mere oppegående og våken etter disse fire stegene.

1. Smører ansiktet med serum etterfulgt av en nøytral hudkrem, og lar det trekke inn mens jeg lager + drikker en stooor kopp kaffe.

2. Påfører en BB-cream som lar huden puste, samtidig som den jevner ut hudtonen – og gir kinnene og nesetippen litt peachy rouge.

3. På øyelokkene bruker jeg den samme paletten som i kinnene (blush & glow fra Isadora). Den lyse highlighteren helt innerst og litt av den mørkeste blushen i globalen.

4. Røp leppestift er en sikker vinner når jeg skal være en ladyboss, og maskara skipper jeg any day of the week – for den havner bare under øynene uansett.

Smil, og lag deg en fin dag! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg