Slik forbereder du deg til festivalsommeren!

Reklame | Telenor Yng

Tiden nærmer seg og det kribler i magen!


Sommernatten, venner og masse digg musikk. Noen ganger er oppladningen nesten like bra som selve opplevelsen! Å mimre tilbake til de beste øyeblikkene fra tidligere, og samtidig varme opp til nye minner.

Hva er det aller beste festivaløyeblikket du har hatt? Jeg tror mitt må være første gang jeg så Arctic Monkeys. Det var skikkelig tropevær, jeg hadde aldri hørt bandet før, men etter bare to låter var jeg blodfan. De traff meg midt i sjela! Tenk at det øyeblikket jeg ikke engang hadde sett frem til, skulle bli mitt beste.

TIPS:Man har sjelden hørt alle bandene på line-upen. Lag en spilleliste hvor du søker opp samtlige artister som skal spille. Legg deres fem mest spilte låter inn i en spilleliste der du streamer musikk. På bussen, mens du lager mat, på trening ? la dette være soundtracket ditt i ukene før festivalen!

Ikke bare er sjansen stor for å oppdage noen nye favoritter å glede seg ekstra til; jeg lover deg at når den «ukjente» artisten kommer på festivalen er du den som bare «denne låta har jeg hørt før» og vennene dine bare «wow, for en verdensvant hipster du er». Skjønner du hvor jeg vil?

Husk – med Music Freedom kan du streame så mye musikk du vil uten å bruke av din inkluderte data. Dette er en fordel for alle som har Telenor Yng! Tjenesten støtter Spotify, Tidal, Apple Music, Deezer, Beat og Google Music, og fungerer i hele EU/EØS.

4 mobiltips som redder deg på festivalen:

1. Spar batteri!Skru av notifications på apper du ikke har bruk for. Det er helt unødvendig å motta mail når du står på hodet i en søledam. Deaktiver bluetooth, wifi, sett mobilen i strømsparingsmodus og juster ned lyset på skjermen. 

2. Merk mobilen! Avtal med en av vennene dine at du setter vedkommendes navn og nummer som bakgrunn på din telefon og omvendt. Om noen da skulle finne mobilen din, kan de få tak i den du er sammen med for å levere den tilbake.

3. Hold kontakten!Aktiver «delt plassering» på mobilen din, dette er en tjeneste som finnes blant annet på Messenger. Du velger et tidsintervall og hvilke venner som kan se din plassering. Skulle noe skje deg kan vennene dine finne deg. Sett gjerne tidsintervallet til hele festivalperioden, så slipper du å tenke mere på dette.

4. Sikre innholdet!Skulle uhellet være ute og mobilen blir borte ? sørg for å være koblet til skyen. Synes du det høres avansert ut å sette opp en bruker i en skytjeneste? Med Telenor Yng har du ubegrenset lagringsplass inkludert. Last ned appen Min Sky og du er klar på 2 minutter.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg