Jeg har nok snytt ut hjernen min

Bare den seigeste uka i 2018..


Å fytti faen.. Fredag for en uke siden våknet jeg med kniven mot strupen! Neida, det bare kjentes ut som jeg hadde svelget en (kniv der altså). Og enda verre ble det når jeg gikk ut i det fine været! Halsen tettet seg og øynene verket. Har jeg blitt pollenallergisk?Kanskje. Men det utviklet seg nok til en heftig influensakule, for det er lenge sida jeg har ligget i senga i en uke, ass.

Men du har sett meg NOK sjuk og jævlig, samt hørt NOK klaging fra meg på snapchat! Idag er det lørdag og jeg SKAL få litt mere ut av dagen. Tenke seg til at jeg ikke har forlatt kirsebærhagen på EN UKE. Jeg har liksom tuslet én tur til butikken, ellers vært låst inne i mitt eget selskap. Er det rart man blir gæren? The answer is no. Denne frøkna må luftes. Planen er veldig low-key, for jeg består fortsatt av 60% snørr. Men en tur på caféen, blomsterbutikken og vinmonopolet kan ikke skade en forkjølet sjel!

Jeg har forresten ikke vært HELT ubrukelig. Bare liker å klage når jeg ikke har all energien jeg ønsker meg. Uteplassen min er rydda og jeg måtte kvitte meg med endel vannskadde møbler! Nå har jeg bestilt et nytt “blomsterbord” fra Clas, som skal fungere som et bord til salat og grillmat ved bålpannen. I samme bestilling slang jeg med en haug plastkasser så jeg kan organisere utendørs. Planen min er nemlig å være like mye ute som inne i sommer!

Og jo, angående overskriften..Jeg er litt bekymret for å ha snytt ut hjernen min løpet av nettene som har vært, men håper det er noe igjen. Man føler seg litt glassmanet etter en syv-dagers med Netflix, samtidig som at  trynet består av  verk og slim. For grafisk? Greit, jeg skal gi meg nå. God helg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg