5 ting du IKKE visste om meg!

..Med mindre du er mammaen min (mamma, finn på noe annet!)


Jeg tenkte det ville være morsomt å dele noen funfacts om meg selv, som du antagelig ikke visste fra før. Kan ikke skryte av noen store talenter, men noen random fakta av meget personlig karakter har jeg klart å dra frem fra bakerst i skapet.

#1

Jeg har hjerteformet livmor.

Men det skal visst ikke ha så mye å si, annet enn at den ser litt annerledes ut. Men dersom jeg vil ha hormonspiral i fremtiden må jeg ha to stykker for å ikke bli gravid. En i hver “bøy” av hjertet.

#2

Jeg begynte å bruke vintage klær som 10 åring.

Mamma var redd jeg skulle bli mobbet da jeg ville gå i tantes gamle kjole i sjette klasse, men la selvfølgelig ingen føringer. Jeg har alltid elsket å eksprimentere med vintage, farger og tekstiler – og aldri blitt mobbet på skolen for det.

#3

Jeg plystrer kun innover.

Det er aldri noen som har bemerket det, for jeg er ganske flink. I den perioden man lærte seg å plystre syntes jeg innover var enklest, og fortsatte derfor å øve på innover-plystring istedenfor utover.

#4

Jeg er utdannet motekonsulent.

Etter videregående skulle “alle” studere, men jeg visste ikke hva jeg ville bli. Dessuten fristet det veldig med fulltids lønn! Derfor jobbet jeg fulltid og studerte noe på kveldstid jeg visste jeg ville ha enten glede, eller nytte av uansett. Tada – god råd og smart samtidig!

#5

Jeg har ekstrem tannlegeskrekk.

Nå går jeg bare til en tannlege hvor jeg får lystgass og kan sveve på en annen planet under besøket. Barndommen min er preget av mange skrekkhistorier fra skoletannlegen. Jeg betaler med glede litt ekstra for å møte en sympatisk tannlege med rettigheter til å dope meg ned.

Var det gøy med en sånn post? Jeg kan godt lage flere personlige innlegg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg