Forskjellen – dyre og billige hudprodukter!

La oss snakke litt hud.


I denne verdenen av sosiale medier synes jeg hele tiden at jeg ser reklame for dyre hudpleieprodukter, syrebehandlinger og skinrollers. Men det er ingen som snakker om huden innenfra! For en stund siden skrev jeg denne veldig ærlige posten, om hvordan jeg opplevde at huden på magisk vis ble bedre når jeg klarte å roe meg ned. Og det står jeg fortsatt ved at er en viktig ingrediens for sunn og fin hud.

For to måneder siden hadde jeg lite penger når jeg skulle ut å kjøpe hudprodukter. Siden jeg ikke egentlig hadde råd til å spandere 600,- på de produktene jeg pleier å bruke kjøpte jeg heller noe av det billigste på Vita. En parfymefri dagkrem og nattkrem til 100,- per boks. Huden min har faktisk ikke vært finere på hvertfall to år! Hvorfor? Kan egentlig ikke se for meg at det er på grunn av produktene. Noen idéer:

– Jobbmessig har jeg færre oppgaver enn tidligere

– Jeg har slått meg til ro med å tjene litt mindre en stund

– Solen skinner og det gir en mye bedre energi løpet av dagen

– Jeg beveger meg oftere og er mere ute i hagen

– Selvom jeg stort sett har spist pasta/pizza de siste ukene har jeg NULL dårlig samvittighet

– Jeg har brukt mere tid på venner

– Når jeg ikke har tid til familie eller venner, unner jeg meg selv å ikke ha dårlig samvittighet

Forstår du hvor jeg vil? Jeg forstår hvor frustrerende det er når huden er helt KLIKKORAMA og at dette kanskje høres ut som bullshit. Men fra en som har gått på masse antibiotika kurer, brukt skinroller og dyre hudprodukter; det mentale har mye å si. Den perioden hvor jeg var “flink pike” og trente fire ganger i uka, spiste bare sunt, renset huden med dyre produkter og tok steambadstu hver uke – er den perioden hvor huden var på sitt jævligste. Fordi jeg stresset sånn med å gjøre alt rett.

Jeg sier ikke at produkter er bortkastet, i ny og ne kan den grønne dagkremen fra Vichy redde meg. Og får ikke huden nok fukt om natten (og en skikkelig fuktmaske i ny og ne) blir det fort litt drama nedover kjeven. Jeg legger meg aldri til å sove med sminke, aldri. Men før du tømmer lommeboka etter å ha lest en eller annen bloggpost: utsiden er ikke nødvendigvis der problemet ligger.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg