Søndagsturen som endte i knas!

No happy ending..


På søndag var det ekstremt digg vårvær de aller fleste steder. Jeg brukte kvelden på en tur til havet med M (han søte med fregner). Vi kastet fiskesprett, og så på glitrende steiner i solnedgangen. Jeg ante fred og ingen fare, helt til det begynte å bli mørkt og turen gikk hjemover.

Synes du det er digg at snøen forsvinner? Det synes jeg. Men med bar asfalt følger det også med en skikkelig ulempe. For når jeg mister mobilen i bakken pleier jo snøen å ta den imot som en myk pute (kall meg en evig kløne, because it’s true..). Men denne dagen var det asfalten som lå der nede, og skulle omfavne mobilen min med åpne armer. Vi hoppet indianderhopp oppover bakken da den falt ut av lomma, og det hele endte i knus og knas *cryyy*!

Mobilen gikk i bakken og nå har den kronisk epileptisk anfall 💔 R.I.P min elskede Samsung Note 8 💔 It's been real! 🙏

Posted by Kirsebærhagen on Tuesday, April 17, 2018

Nå har den fått et kronisk tilfelle av epilepsi og er nok ikke til å redde.. Heldigvis er alle filene mine lagret i skyen og ny mobil er på vei! Likevel skikkelig surt, for jeg har blitt sååå glad i den og det føles så unødvendig. Jeg blir så personlig tilknyttet mobilen min!

Vel, selvom søndagsturen endte i knas var det en av de beste helgene på lenge. Når sola skinner kjenner jeg hvordan det er å LEVE igjen, endelig er vinterdvalen over!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg