Endelig har jeg fått meg en slik!

Mitt lille musikk-alter!


Endelig har jeg fått meg en slik! En LP-spiller altså. Helt siden jeg flyttet hjemmefra har jeg hatt lyst på det, men aldri kjøpt meg en. Men når jeg og M var i London før jul fant jeg denne unicorn-koffert-vinyl-spilleren og døde litt. Selvfølgelig måtte den bli med hjem!

Det er ikke så ofte jeg bare mååå dele steder i huset som IKKE er ferdig, men akkurat dette hjørnet gjør meg så himla glad. Så da deler jeg selvom det mangler en stor hylle. Selvom forsterkeren og høytalerene selvfølgelig skal plasseres på en mye mere nøytral måte. Og selvom stikkontakter og ledninger tyter ut overalt. For selvom det utseendemessig er kaotisk, er fortsatt lyden KNALLBRA!

Nå har jeg altså fått koblet macen min trådløst til anlegget slik at jeg streamer musikk fra Spotify. Platespilleren er også koblet opp og det eneste tekniske som gjenstår er en apple-TV slik at jeg kan sende Netflix rett opp på lerretet med god lyd, uten kabler. En liten DAB radio har jeg også fått meg! Den tar jeg med meg rundt omkring når jeg pusser opp eller rydder.

Jeg hører på musikk hele tiden og det er skikkelig viktig for livskvaliteten min. Hittil er ikke vinylsamlingen min stor, men den er noe å skryte av likevel: Amy Winehouse, Kanye West og en SIGNERT plate av The Wombats! Ahhhh, det er så stas altså! På neste lønn skal jeg kjøpe en av Lana Del Rey. Nå skal jeg la platene rulle mens jeg drikker kaffe og ser ut på utsikten. God lørdag til deg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg