Off to the mountains!

Happy monday!


Har du tatt deg påskeferie ennå? Dersom du jobber håper jeg du har digg kaffe i koppen og nok søvn innabords. Snart er det røde dager og litt påskefri for de aller fleste. Jeg jobbet masse i helgen, slik at jeg kan ta påskeferie allerede idag (kiler i magen!). Bagen er pakket og den gule påskejakka er på!

Jeg tenker ofte at “å dra på hytta” ikke er nødvendig, fordi jeg bor jo på hytta. Så godt som! Men det er digg å komme seg opp på fjellet iblant og det begynner å bli lenge siden jeg hadde en skikkelig påsketur. I fjor jobbet jeg for Telenor på lan-party og året før var det bypåske som gjaldt! Så nå gleder jeg meg stort til å dra til et av mine favvo steder i hele verden.. Nemlig *trommevirvel* tryyyysil.

Først skal jeg bare stå her å sole meg litt, mens jeg lurer på hvorfor jeg ikke er Sponsa av Solo! Deretter bærer turen til bussterminalen hvor jeg møter jentene. Åååå, jeg gleder meg! Mange av de aller beste minnene mine i livet er fra hyttetur med jentene. Vi har det så sinnsykt gøy sammen. Og min happyplace er utvilsomt i bakken med sol på nesa og brett på beina. Jeg gir lyd fra meg fra fjellet og etterpå idag poster jeg en oppussingsvideo, følg med!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg