Somewhere over the rainbow..

En fargerik sneakpeek!


Åh, god mandag folkens. Klokken nærmer seg seks og jeg har sittet på kontoret fra før 8 idag. Så tidlig pleier ikke denne hippien å være på plass, men idag har det vært deadline-bonanza. Ikke mindre enn 5 saker har jeg levert til neste utgave av Det Nye (so proud!) og tema er FESTIVAL. Selvom snøen laver ned ute har jeg farget håret i regnbuefarger allerede, og det er nettopp fordi jeg har laget en sommerlig tutorial til utgaven som kommer om en måneds tid! Se så fint!

Litt malplassert å ta sommerlige selfies med ti minus ute, men det ga en liten boost også! Jeg satt varmen på fullt, prøvde sommerklær og fikk en anledning til å bruke sommerkronen! Enn sålenge får vi nyte godene av det kalde været, som å stå på ski, drikke kakao og høre på podcast INNE (med meget god samvittighet). Jeg har blitt hekta på konspirasjonspodden (det eeeeer så spennende!) og brukte hele helgen på å høre på den, mens jeg fargela i tegneboka mi.

Les: hvorfor har jeg ikke prøvd dette før?

Og for deg som ikke har vinteren helt oppe i halsen ennå, husk videoen/saken jeg skrev: 5 apper som gjør skituren bedre! Kanskje du kan få glede av noen av dem? Nå skal jeg reise hele veien hjem til Kirsebærhagen og planlegge morgendagen. Det blir en hektisk start på uka, men jeg synes det er bedre å starte med innspurten – enn å avslutte med den.

Stay awesome!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg