Gylden helg, blå mandag!

Opposites attract!


Har du noen gang hatt en så hektisk uke, at når fredag kommer er den så himla velkommen at hele deg går inn i en gigantisk overtenning? Ja? For det hadde nemlig jeg på fredag. Hver eneste dag i forrige uke gjorde jeg jobb på dagen og skrudde Ikea/preppet til bursdagsfest på kveldstid. “Godbiten” var at jeg ikke skulle jobbe hele helgen og bare ha det gøy med venner.

Fredag begynte med kick-off på jobb; vi hadde besøk av Snapchat Norge og til din/min glede fikk jeg klaget litt på den nye oppdateringen. Hahaha. Jeg la ut en snap om dette og fikk svar av nesten alle som følger meg med “hurra“, “bra” og “hils fra meg og si jeg hater den nye oppdateringen“. Etter faglig påfyll spiste vi digg mat, drakk vin og skravlet i flere timer. Etterpå dro jeg hjem til Mateo som nettopp hadde kommet hjem fra jobb. La oss si; jeg var på et litt annet energinivå enn han var! Så mens han laget sen middag gikk skravla mi i hundre, jeg falt ned fra kjøkkenbenken, hadde latterkrampe og var antagelig en skikkelig pain-in-the-ass. Er ikke det lov iblant da?

Dagen derpå var det duket for min egen bursdagsfeiring hjemme i Kirsebærhagen. Jeg hadde besøk av bestevenninnen min fra Gøteborg og vi var over 15 stykker samlet i stuen min! Herregud for en dritbra samling av venner jeg har. En skikkelig kosekveld med hjemmelaget burger og min signatur-bløtkake (hemmelig ingrediens: nughatti!). Se på den sjukt kule koppen jeg fikk i gave!

Jeg følte meg som en Queen hele kvelden! Mens søndagen ble spandert på sofaen. Med taco. Og burger. Og brownie. Og bløtkake. Og indisk. Og en helg haug chick-flicks på Netflix! Idag er det en litt blå mandag. Men det er vel baksiden med å fylle litt mange år.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg