Jeg blir så mektig forbanna!

Noen ganger eksploderer den lille kroppen


Igår måtte jeg tenke meg litt om, for plutselig satt jeg i en slags email-krig med nesten alle kundeserviceavdelingene til alle jeg har forsøkt å handle av i det siste. Er det de som er idioter, eller må jeg se meg en ekstra gang i speilet?

(jeg så meg i speilet og fant ut at jeg både hadde rett, og så bra ut – phew!)

Er det én ting jeg er allergisk for, er det dårlig kundeservice. *Raaaage* Du som følger meg på snap fikk kanskje med deg TIDENES rant for en ukes tid siden. Da skulle IKEA levere en stor pakke til meg, men kjørte feil og nektet å prøve på nytt. Ved ny leveranse kom de uten lampene mine, og gav meg noen andres kjøkken. Hahaha – hva er oddsen? Heldigvis har IKEA verdens beste kundeservice og løste dette raskt. Schenker derimot, skulle levere en stor pakke til meg i forrige uke og lappen sier “levering til døren”. Ser dette ut som døren for deg? Ikke meg heller.

Midt i alle disse fysiske leveransene som har krevd masse unødvendig tid, fikk jeg plutselig et inkassovarsel på en regning jeg aldri har sett, fra strømselskapet mitt. Say what? Og folkens; EN ting jeg skal ha er at jeg ALLTID betaler, holder avtaler og følger opp. På disse tingene har jeg stålkontroll. Jeg har vært hjemme alle gangene jeg skulle fått leveranser hjem, jeg strør for bilene og måker inngangen. Likevel “kommer de ikke frem”, kommer til feil tid, ringer ikke og det er jeg som må følge opp.

Så da bare eksploderte det for meg. Jeg fulgte opp med en beskjed til samtlige hvor jeg sa at “dette bruker jeg ikke mere tid på, fiks det – ellers slår jeg opp!”. Og vet du hva som skjedde? Alt har mirakuløst ordnet seg på rekordtid og jeg kan gå tilbake til å ikke være en bitch! Lykke på jord! Vel.. Den store pallen står fortsatt i porten da, men det kan jeg leve med.

Nå er det fredag og jeg planlegger litt ting her hjemme, blant annet hvordan alle magasinene mine kan bli fin veggpryd. Deilig å ikke ha mere bullshit hengende over meg som må ordnes. Noen ganger lønner deg seg å sette hardt mot hardt!

God helg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg