Hva vil du bruke det på?

Vinner Norge, vinner

jeg
du!


Ok, dette er rått. OL-viben er overalt og de siste dagene har Norge herjet skikkelig! Som ambassadør for Telenor Yng er det ekstra stas, fordi det betyr at jeg kan meddele en stooor giveaway. Akkurat nå ligger det 5 GB ekstra data inne i Mitt Telenor-appen og venter på deg.

Vinner Norge, vinner du!

#annonseHeia Norge! 🇳🇴 Akkurat nå ligger det 5 datagaver og venter på deg, takket være de norske alpinistene i OL. 🙆 Kjenner du noen som har lyst på ekstra data? Tag de i kommentarfeltet! 🏅

Posted by Kirsebærhagen on Monday, February 19, 2018

For hver medalje de norske alpinistene tar får du nemlig 1 GB ekstra data. Det er ganske digg nå som påske, hytteturer og røde dager er på vei. Når man er steder uten wifi går det fort litt ekstra mobildata.

Vi hadde det så gøy når jeg lagde denne videoen og gikk på trynet mere enn en gang! Hahaha. Miniski i nedoverbakke er dritgøy, men det er umulig å stoppe. Og det er umulig å gå i oppoverbakke. Derfor endte jeg opp med å stå i hockey mens Mateo dyttet meg stivt oppover bakken. Helt til vi knakk i latter. Så mye snø og vinter-OL samtidig, får du ikke lyst til å gå ut å leke?

Du må aktivere datagavene inne i Mitt Telenor-appen innen 31 mars (gjelder alle Telenor mobilkunder).

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg