Proud to announce..

Min egen spalte i magasinet!


På mandag var jeg innom kontoret for å plukke opp årets første utgave av Det Nye. Og denne gangen var det ekstra stas. Hvorfor? Selvfølgelig fordi denne måneden trenger all farge-infusion og inspirasjon den kan få, og dette er antagelig den fineste forsida jeg har sett på dette magasinet! Men også; fordi jeg har fått min egen redaksjonelle spalte inne i bladet!

Er ikke det gøy kanskje? Jeg lager jo masse innhold til nett, men det er noe med det fysiske magasinet. Det er ekstra stas å få noe man har laget selv trykket på papir. I fjor skrev jeg jo i hver utgave for Telenor, som jeg også kommer til å gjøre i år. Men nytt for året er at jeg også får skrive en redaksjonell tech-spalte (med kule nyheter og gadgets!), samt en personlig tekst som vil variere i tema fra utgave til utgave..

Hvorfor er jeg så stolt av å skrive for nettopp Det Nye? Håhåhå, nå ska du høre her. Det jeg digger med dette bladet er forbudet mot retusjering! Alle menneskene i bladet trykkes akkurat slik de er. Derfor er ikke denne blekka i like stor grad med på å utvikle et uoppnåelig skjønnhetsideal blant jenter. Det er så mye bedre å være ekte.

Denne utgaven står og blomstrer i hylla nå! Neste utgave har tema “usminket”, jeg gleder meg.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg