Bedroom stories

Soverommet er for to ting!


Nå vil jeg snakke litt om et av de stedene som er aller viktigst for meg, nemlig soverommet. Helt i begynnelsen av oppussings-kaoset mitt var dette mitt eneste fristed. Andre steder var det fri flyt av verktøy, gjørmete fotavtrykk og snekkere. Men sengen min var ren og rolig. Det er ikke bare derfor soverommet er viktig selvfølgelig, for å sove + lade opp er sykt viktig for oss alle!

Visste du at vi dør av søvnmangel før vi dør av sult? Ok, jeg er så matvrak at jeg føler jeg DØR når jeg ikke har spist på to timer – så for meg virker det helt utenkelig, men det er visst sant. Derfor er det så sykt viktig å føle at soverommet er et sted man slapper av og er comfy. I min verden er TV på soverommet SÅ SYKT big-no-no! Soverommet er for to ting: sex og sove! Om man vender seg til å være våken det stedet man burde assosiere med søvn, blir det fort vanskeligere å legge seg.

Mitt rom er vel kanskje litt bohemsk, litt gammeldags og litt romantisk? Jeg liker det hvertfall veldig godt – og det er det viktigste. En av de tingene som gjør at jeg føler meg bra her, er de lugne fargevalgene og det faktum at nesten alt har sjel (gjenbruk er så konge!). Det eneste som er nytt er sengen og gulvteppet fra IKEA. Ellers er til og med sengeteppet funnet på loppemarked!

Soveromsgulvet er i den romantiske fargen “warm blush” som er så sykt fin i kombinasjon med teglstein og terracotta! Jeg kledde av peisveggen før jul for å få frem steinveggen, se hvordan her. Mens inne i garderoben er gulvet litt friskere i fargen “sjøsmaragd”. Det er fortsatt masse å gjøre her, men jeg lever godt med de litt uperfekte og grove kantene.. Skulle gjerne vist frem garderoben også, men det får bli en annen dag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg