Det året det snødde så mye!

Kirsebærhagen by night ♥


Noen ganger misunner jeg nesten dere som får en heftig influensakule i januar, og bare kan krysse det av i boka. “Done and done” liksom. Greit, jeg skjønner at det er lenge siden jeg har vært sengeliggende syk og helt sikkert hadde vært uenig om basillen beit meg for fullt. Men jeg har tendensen til å bare bli sånn halvveis syk. I EN EVIGHET! Noen som kjenner seg igjen? Det er så kjedelig å måtte si “jeg tror jeg brygger på noe” i tre uker. Da hadde jeg heller tatt to dager flat som en crepe, ass.

Men selvom formen skranter litt, og mørket heller ikke hjelper på energinivået – så er det sabla fint ute med så mye snø da! Dette minner meg skikkelig om barndommen. Den gangen vinter og snø hørte sammen. De siste årene har det vært dårlig snøfall. Derfor er jeg sjeleglad for litt ekte vinter! Tenk, dette blir året vi ser tilbake på og sier “tjue-atten ja, det året det snødde så mye!“. Vet ikke helt hvorfor jeg ser for meg å si det på samme måte som en eldgammel bestemor, men det er slik jeg ser det for meg.

Her om dagen gikk jeg ut. Klokken var langt over midnatt, men jeg tenkte “jeg vil leke i snøen!“. Noen ganger får jeg et intenst behov for å kjenne at jeg lever, utforske nattens mulm og mørke, finne spenning i landskapet under månelys.

Er det ikke morsomt at jeg har en dobbelseng stående midt i hagen? Det er jo solsengen min! Nå som det er bekmørkt ute og den er helt nedsnødd lager jeg spennende historier i hodet mitt, om hva som befinner seg under snøen. Et forlatt hotellrom fra en annen tid? Er det noen sjeler fra fortiden som drikker te ved det bortgjemte runde bordet? Jada, jeg er utvilsomt gal og/eller har beholdt barnet i hjernen min.

Snøen gir en fantastisk stillhet. Alt er så kompakt og “fluffy” på samme tid. Jeg har løpt rundt og tenkt ut spennende historier, laget snøballer og ligget på ryggen og sett på stjernehimmelen.

Så er det på tide å legge seg. Herregud, man kan jo ikke være alene ute og leke hele natten heller! *wink wink*

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg