Home edition: hørt om frokostrave?

Den beste måten å kickstarte dagen på!


Har du hørt om hypen Breakfast Beat eller frokostrave? Kort fortalt handler det om å starte dagen som en fest med digg musikk, dansing, glitter og for eksempel kaffe, økologisk frokost og ingefærshots! Flere og flere av disse eventene har kommet til Oslo, men hvorfor ikke lage en egen hjemmeversjon?

Idag startet jeg dagen med å tune opp Spotify, pynte meg med masse glitter og lage verdens beste ingefærshots. Vi er jo i den perioden hvor alle blir syke – aint nobody got time for that. Derfor er denne ingefærshoten et våpen kroppen din trenger akkurat nå:

 • Et halv grønt eple
 • 2-3 cm ingefær
 • En halv lime

Kjør alle ingrediensene igjennom en juicepresse. Leter du på nettet foreslår mange å fjerne skallet – helt unødvendig! Mange av næringstoffene sitter i eller rett innenfor skallet. Men vask de godt på utsiden. Ønsker du å unngå sprøytemidler kjøper du økologisk.

Finn en bra party-playlist. Jeg starter helst dagen med Major Lazer, Diplo og PARTYNEXTDOOR. Siden jeg har Telenor Yng abonnement kan jeg streame musikk fra mobilen helt uten å bruke av inkludert mobildata (fra Spotify, Tidal, Apple Music, Deezer, Beat og Google Music), så da kan frokostravet vare hjemmefra og dit jeg skal! Thank heaven for Music Freedom!

Andre idéer til frokostrave? Inviter venner, lag kjøleskapsgrøt med god topping, masse kaffe og dans barbeint. Har du såpebobler? Det får du tak i på lekebutikken. Glitter er alltid gøy og mobilen står for musikken!

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg