Musikk til nyttårsforsettene!

Get shit done!


Man får så mye mere gjort med en bra spilleliste i bakgrunnen. Den siste tiden har jeg slitt med å finne inspirasjon og kort fortalt vært skikkelig lei av alle spillelistene mine! Derfor har jeg ryddet opp og samlet sammen det beste, som jeg vil dele med deg! Alle spillelistene mine begynner med “kirsebærhagen” og kan søkes opp på Spotify. Her er et utvalg som passer til nyttårsforsettene dine: finne fokus, når du skal jogge, ha en rolig kveld i sofaen og rydde/vaske hjemme.

LINK TIL SPILLELISTEN: FOKUS

Den perfekte listen for å finne fokus i hverdagen. Lese til eksamen eller konsentrere deg foran skjermen? Målet med fokus-spillelista er å ha digge tunes i bakgrunnen som ikke stjeler tankene dine. En blanding av rolig lounge/house, elektroniske låter og musikk uten for mye lyrics. PS: dette er lista jeg ofte spiller i bakgrunnen på snapstories, som jeg får mange spørsmål om! 

LINK TIL SPILLELISTEN: JOGGE

Tidligere gjorde jeg den “feilen” at jeg hørte på altfor eksplosiv musikk når jeg skulle jogge. Resultatet var at jeg tok i for mye og egentlig slet mere med å holde en god kontinuitet. Denne spillelista inneholder upbeat låter som løfter deg, men uten intense take-offs. Perfekt for rolige løpeturer utendørs! Vil du øve på å bli en bedre løper? Da anbefaler jeg deg å sjekke ut beaten som får deg til å løpe og lavterskelguide for å bli en jogger.

Les også: 5 tips til deg som trener med mobilen!

LINK TIL SPILLELISTEN: RELAX

Sjenk deg et glass rødvin, senk skuldrene og sett på denne listen. Fra John Legend, Lana Del Rey og Lykke Li – til låter du sikkert ikke har hørt før. To og en halv time med groovy sjelero og noen gamle slagere du blir glad for å høre igjen. Ps: sjekk også ut oldschool lista mi “SØNDAGSFROKOST“.

Les også: 5 album som er perfekt for 5 høstaktiviteter

LINK TIL SPILLELISTEN: RYDDE

Å rydde er LITT morsommere med hits fra 90/00. Selve lista sparkes igang med “Ice Cube  – You Can Do It” og derfra går det bare en vei! Groove deg igjennom tomflaskene, de støvete hyllene og søleflekkene i gangen med en spilleliste bestående av det beste fra glansdagene.

Les også: jeg starter året som et litt dårligere menneske

PSSSSST! Elsker du musikk? Da bør du sørge for å ha Music Freedom (inkludert i alle Yng-abbonement!), slik at du kan streame musikk uten å bruke opp inkludert mobildata. Gjelder streaming av musikk fra Spotify, Tidal, Apple Music, Deezer og Google Music. Kikk på boblen for å lese mer.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg