Rise and grind baby!

Når du ikke lengre har en trang for å fremstå som interessant for andre mennesker, da er du fri.


Altså jeg vet ikke med deg, men jeg personlig ble fryktelig inspirert av innlegget jeg selv skrev her om dagen (er det lov å si?): fem apper som gjør skituren smartere. Så denne søndagen startet jeg med å rense langrennskiene for to år gammel skismøring! Fjorårets ene forsøk på skitur var nemlig en skikkelig flopp. Jeg gikk ut i skogen der det ikke var løype, og hadde ikke fått av påskeklisteret fra året før. Resultatet? Høylytt banning, platå-sko-ski og kaving.

Dere som har fulgt med på Kirsebærhagen en stund vet at jeg flyttet ut i skogen alene, etter åtte år midt i Oslo sentrum. Å finne tid til å dra nytte av det er ikke alltid lett. Men når jeg først finner den tiden, kjenner jeg hvorfor det er magisk å bo her. Det er så digg å labbe rundt med bustete hår, i superundertøy og lukte peis. Hyttefølelse hjemme, rett og slett.

Et par uker inn i det nye har jeg fått litt dreisen på disse tegnegreiene forresten. Jeg klarer ikke finne tid til å gjøre så mye av gangen, men jeg fargelegger litt hver morgen mens jeg spiser frokost og hører på podcast (har skrevet om fargelegging/boken her!).

Idag har vært en sånn dag hvor naturen og været har vært LATTERLIG vakkert. Også ble jeg så himla glad for at jeg nailet skismøringen! Jeg både ønsket meg og fikk smørejern til jul, og idag fikk skiene gjennomgå en make-over ass. Gode som nye og jeg fikk masse ut av turen. Teknikken er kanskje ikke helt inntakt, men det spiller vel faen ingen rolle. Det var gøy, det var vakkert og vet du hva? Jeg var rimelig rask også!

Kanskje var det kirsebærsokkene som ga meg superkrefter?

Håper du har hatt en digg søndag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg