Fem apper som gjør skituren smartere!

The return of the langrennski!


Jeg tror at HELE Norges befolkning hatet å gå på ski etter barneskolen. Jeg sa i årevis “det skal jeg ALDRI gjøre igjen!”. Men en eller annen gang i tidlig voksenalder prøver man det igjen. Også synes man det er idyllisk, god trening, og til og med ganske koselig! Jeg er hvertfall tilbake til å digge langrennskiene, og deler derfor 5 appen som gjør skituren din morsommere, bedre og litt smartere!

SWIX  – smøre app

Denne er et skikkelig must! Å smøre ski riktig er en kunst, og ikke alle har tid til å studere denne kunsten. Derfor kan du lese av dagens vær på denne appen, og enkelt krysse av om snøen er finkornet/ny eller grovkornet/gammel. Voila, du har oppskriften på dagens smøring!

UT.no – tur app

Lei av den faste ruta, eller lyst til å finne ut hvilke turer som er i nærheten? Appen UT.no er Turistforeningen sin egen løype app og viser hvor du kan finne gåturer, skiturer og søndagsåpne hytte som selger kanelbolle.

Anglemeter – måle app

Lyst til å skryte av hvor bratte bakker du har kjørt? Klart du har. Denne appen er mega enkel, du holde telefonen inntil skistaven og får opp tall på hvor bratt helling bakken har.

Spotify – eller annen musikkstreaming

Musikk er viktig uansett om du skal på kosetur eller treningstur. Dersom du ønsker å holde et jevnt tempo kan det være en idé å finne en spilleliste som slår ca 130 beats per minutt. Det er fint tempo for en treningstur (søk på “130 BPM”)! Med Telenor Yng har du Music Freedom = du kan streame musikk uten å bruke av inkludert data! Yayyy.

Delt plassering

Denne tjenesten finnes i flere apper. Blant annet Messenger, Google Maps og Min Familie. Her er et innlegg om hvor du finner det i Messenger! Avtal med noen du kan dele plasseringen din med i tide og utide. Det er alltid lurt dersom noe skjer eller du går deg bort!

5 apper til skituren!

Hvem står du på ski sammen med? ⛷️😍 Her er appene dere må ha nedlastet før neste skitur! 💪 I samarbeid med Telenor Norge

Posted by Kirsebærhagen on Wednesday, January 17, 2018

God tur!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg