Hva så?

Bedre sent enn aldri


Når noen har en forventning til deg, er det større sjanse for gjennomføring. Å melde seg på (selv om det ikke er bindene) føles mere bindene enn en avtale med seg selv. Og det var akkurat det jeg gjorde *REGRETS* rett før jul. Jeg jobber jo med den gærne gjengen som lager magasinet ShapeUp, og på siste mandagsmøte før jul var det en liten håndsopprekning.

Hvem skal delta på kickstart programmet som kommer i januar utgaven?“. Joda, unge Fraas. Med brask og bram. Hadde trua og rakk opp handa!

#ShapeUpKickstart var egentlig ment å starte forrige mandag. Men vet du hva? Det fikk jeg ikke til. Så jeg begynte i går! Hva så? Om du vil være med kan du begynne neste mandag også – om du vil. Eller midt i uka! Det følger med en kalender inne i bladet med en treningsplan. Og inne i magasinet ligger det tre ulike økter!

Jeg jukser litt (ikke JUKSER, men justerer). Noen dager har jeg tenkt til å bytte ut den planlagte økta med min egen økt, eller kanskje jeg går en skitur! Det viktigste er å litt fart på sakene. Og denne planen skal hjelpe meg til å holde avtaler med meg selv, finne inspirasjon i nye økter og bli vant til å ha treningsrutiner igjen.

Og det gleder jeg meg til, for i det siste har jeg hatt sjukt vondt i vilja.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg