Hjem til jul? Fem situasjoner hvor mobilen redder deg!

Survival kit for deg som skal hjem!


Nå fikser jeg meg og gjør meg klar til å reise hjem til jul. Og selvom jula handler om å være sammen, er det noen ganger lov å snike seg unna. Her er FEM situasjoner hvor du som jeg – antagelig er sjeleglad for å ha mobilen tilgjengelig!

Slippe unna slektninger

En gammel tante du ikke har sett siden i fjor spør hva som er nytt, og forventer en oppdatering om kjæreste, jobb, hobbyer og fremtidsplaner. Sannheten er at du fortsatt er singel, nylig brukte kredittkortet for å kjøpe deg en treliter med vin og gleder deg til å streame serier etter middag. Da er det bare å smile å si “alt er bra, jeg er nødt til å ta denne jobbtelefonen!”, før du sniker deg unna og sjekker instagramfeeden istede.

Dødtid mellom familieselskap

Er du født inn i en av de familiene som har selskap fra lille juleaften og langt ut i romjulen? Koselig det. Men phew – det kan bli mye mat og prat etterhvert! Da er det digg å kunne sone ut med noe sladder, snadder og serier imellom slagene for å mentalt klargjøre seg for neste dyst.

Når du feirer jul på hytta uten wifi

Man tenker; herrejesus så digg det skal bli med litt fri fra internett – nå skal jeg bare puste dypt og eksistere i nuet! Men så går det noen timer og du kommer på den snapstreaken som holder på å gå dundas. Etterhvert er ikke det brettspillet så himla spennende lengre. Da er det sjukt digg å vite at du har mobildata og kan flekke opp favvo-serien på Netflix på null komma niks!

Den obligatoriske festen på den lokale kroa

Mange har som tradisjon å besøke den loka puben når man er hjemme til jul. Der ser man igjen gamle venner, fiender og alle de midt i mellom. Praten handler om hvem som har blitt sammen med hvem, hvem har fått barn og hvem bor fortsatt i bygda. Men når en gammel flamme fra fortiden kommer tuslende inn: DA er det ålreit å kunne stalke vedkommende på Facebook ASAP for å sjekke om han er singel eller nygift. Litt spenning er lov!

Når venninnene samles

Voksenlivet gjør at de fleste gjenger blir “oppløst”, selvom vennskapet består. Noen studerer, andre jobber og man bor ikke i samme gate slik man gjorde på ungdomskolen. Men når denne gjengen samles i romjulen  er derimot ALT slik det var før. Mimringen blir komplett når du drar frem låtene dere pleide å høre på.  Husker du sangen dere hadde hekta på den sommeren på stranda? Hva var den ultimate klinelåta? Hvem var du i Spice Girls? Ah, memories!

..Trenger du mere mobildata i ferien?

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg