Vet du hvem som har vært snill i år? JEG!

Alt som glitrer


Det er viktig å vise at man setter pris på de rundt seg. Men jeg synes ikke man skal glemme å gi seg selv en klapp på skulderen. For vet du hvem som har vært snill i år? Det har faktisk jeg! På tampen av året er det lett å ha dårlig samvittighet for å ikke ha besøkt bestemor nok, og denslags. Men tenk så mye du har GJORT! Jeg skammer meg ikke for å si at jeg har gjort en innsats. Kanskje jeg ikke har nådd alle mål – men jeg har faen meg stått på. Derfor har jeg laget gøye GIFS av noen av mine egoistiske julegaveønsker.

1) Selfielyset “Selfie Ringlight” i roségull, perfekt å ha i veska og ser kult ut på telefonen. Lifehack: snu selfielyset rundt og brukt det istedenfor blits. 2) Shiny, rosa Dr. Martens. Disse kom nettopp og er kjempelette. Gjett om jeg skal trampe inn i det nye året med disse bossy bootsa! 3) Trådløst headset fra KYGO Life i burgunderrød, noen ganger er det digg å ha litt mere skikkelig lyd enn de små proppene. Disse kobles til via bluetooth. 4) Platespiller i en liten koffert fra Urban Outfitters. fargen er så kul! 5) Ok, denne sikler jeg på. Samsung S8 har akkurat kommet i fargen “Rose Pink”, en skikkelig delikat rosafarge. Jeg har jo kjøpt mobilen min med SWAP, som betyr at jeg kan SWAP’e den inn til en ny mobil etter étt år. Denne står da på ønskelisten.

Om du vurderer ny telefon til jul vil jeg anbefale deg å sjekke ut SWAP som er en litt smartere måte å kjøpe mobil på. Klikk på bobla. Min mobil knuste jo for noen uker siden, og da var jeg megahappy for å forsikring inkludert. Jeg fikk en tilsvarende dagen etter og det var null stress..

Håper du finner noe fint under treet i år, til deg selv – fra deg selv!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg