Hjelp – ingen vann i kranen!

 Hjem til en reality check


Elendig kvalitet på bilde, men måtte jo bare vise HVOR trøtte og jævlige i trynet vi var på turen hjem. Hahaha, jeg tror universet prøvde å si at nå er det NOK! Nok skryt av luksus på ferie og bilder av deilig mat. For hva skjedde da jeg kom hjem? Halsen var såååå tørst etter å ha sittet i noe som føltes en evighet på buss, tog, fly og båt. Det første jeg gjorde var å løpe inn med skoene på, skru på kranen; men der var det ikke noe vann!

Lemmen til kjelleren hadde stått åpen så vannet hadde frosset. Siden slangene kunne være ødelagte måtte jeg sitte våken mens en liten vifteovn tinte opp kjelleren. Heldigvis var det ingen lekkasjer – men ingen vann heller! Så det ble å drikke melk frem til morgenen etter, til super-pappa kom på besøk og fant feilen.. Endelig fosser vannet igjen!

Nå prøver jeg å gledes av det sjarmerende, pistrete juletreet rett bak pulten min – men siste innspurt av gaveinnpakning, jobbing og betaling av regninger skal gjennomføres *gjesp*. Jeg kjenner en som gleder seg til hodet treffer puta idag! Hjem til hverdagen. Men snart er det det jul og da skal jeg gjøre de tingene jeg elsker: spise, sove og sprade rundt i pysj hele dagen.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg