Kan man være blogger uten kamera?

Yess honey, I am!


For litt over ett år siden sa jeg opp kontorjobben min og begynte å blogge fra Kirsebærhagen. Det har jeg ikke angret et sekund på siden! Og det aller viktigste verktøyet mitt for å få til det, er den altoppslukende dingsen vi alle sitter å stirrer på store deler av dagen; nemlig mobilen! For skal jeg innrømme en ting? Jeg er ikke en av de som synes avanserte innstillinger på et kamera er dritgøy. Ikke har jeg heller en feit stasjonær Mac hjemme. Jeg er mest interessert i å pusse opp det 100 år gamle huset mitt jeg. Og noen ganger å reise ut på eventyr i verden for å se konserter, dra på bruktmarked eller spise digg mat! Så jeg liker å kunne dele på farta.

Christina tester Samsung Note 8

[sponset] Hot like hell! 🔥 Dette er min ærlige test av Samsung Note 8. Skinnende i gull, med penn for å lage kreative snap og instastories 🤳🏻 Hvem ønsker seg?

Posted by Kirsebærhagen on Wednesday, December 20, 2017

Idag la jeg ut denne videoen på Facebook hvor jeg viser frem mobilen jeg bruker akkurat nå. Nemlig Samsung Note 8. Denne er god på akkurat de tingene jeg trenger: stor skjerm, konge kamera, god batterikapasitet, FIN Å SE PÅ også synes jeg det er litt gøy med pennen.

Mitt julegavetips til deg som vil ha ny mobil til jul (jeg er VELDIG for julegave til seg selv!) er å kjøpe den med SWAP. Da betaler du ikke noe up-front, men en fast sum hver måned. Etter ett år kan du SWAP’E den inn i en ny mobil, dersom du har lyst. Og da betaler du altså ikke for den gamle lenger, men den nye.

Sjekk ut forskjellen på bildet over og det nedenfor. Ser du det? Det er blitt tatt med funksjonen som heter “direktefokus” som skiller objektet fra bakgrunnen. Det jeg synes er litt kult med funksjonen på akkurat denne modellen, er at du kan justere hvor blurry bakgrunnen skal være ETTER at bildet er tatt. Voila – kule “profesjonelle” bilder, uten noen form for avanserte innstillinger eller etterarbeid. Da orker til og med jeg, midt oppi alt annet jeg liker, å være blogger! Haha!

Hvor kul er forresten denne mermaid-buksa fra Topshop? Mateo var sånn “nei, jeg synes ikke det er kult med sleng”. Så tok jeg den på og han bare “ok, det er den kuleste buksa du har!”. Noen ganger MÅ ting faktisk prøves på. Det ble noen egoistiske julegaver (altså, til meg selv) i London. Hjemme er jeg så flink til å stort sett kjøpe brukt, gjenbruke materialer i huset og selge ting på brukt-sider på nettet, at jeg unner meg selv å ha NULL dårlig samvittighet.

Om du forresten vurderer mobil med SWAP bør du vite at med Yng-abonnement, får du inkludert forsikring. Jeg sjekket den ut i denne videoen. Og du kan lese mere i bobla.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg