Julegaveshopping i London!

Livet i Brick Lane


Flyet vårt var seriøst 6 timer forsinket, men nå er vi endelig kommet i hus  i verdens søteste lille AirBnb. Vi bor MIDT i gata Brick Lane i Shoreditch. For å sammenligne er denne bydelen Londons Grünerløkka, bare noen hundre ganger “mere”. Det er en haug av vintagebutikker, bakgårdsmarkeder, hipsterpuber og små, unike spisesteder. Love it!

Jeg er så vant til å komme til andre land å få sms som forteller hva det skal koste å bruke mobilen, med skyhøye satser. Denne gangen fikk jeg istedenfor en melding som sa “Du kan bruke mobilen din akkurat som hjemme!”. Det er digg det! Takk Telenor Yng! Også minnet det meg på denne saken jeg skrev tidigere i år: 5 tips til cafékontoret

Apropo café har jeg og Mateo oppdaget det som antagelig er VERDENS beste varme sjokolade her i Brick Lane. De kutter først hvit, lys og mørk sjokolade med en kniv fra store sjokoladeblokker. Deretter blander de det ut i koppen med steamet melk. Når kakaoen er blandet, steamer de det litt mer for å gjøre den ekstra creamy. Og til slutt kutter de et LASS med sjokolade som legges over den varme koppen. Helt sykt!

Nå venter en ny dag med julegaveshopping og utforsking av kule steder i byen! Jeg elsker at jeg kan bruke mobilen akkurat sånn jeg trenger, selvom jeg ikke er hjemme. Vi streamer musikk på rommet uten å bruke av inkludert data med Music Freedom, selvom vi er her i London. Og siden jeg kobler opp macen til mobilnettet når jeg skriver dette innlegget bytter jeg inn “fri tale” til 1GB ekstra data, uten at det koster noe ekstra (sjekk ut her). Så selvom vi er på tur, blir regningen min lik i desember..

Snakkes imorgen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg