It’s raining glitter!

Nobel peace prize concert 2017!


På mandag fikk jeg være med på en skikkelig magisk opplevelse oppi alt stresset før jul. Jeg var så heldig å få billetter av Telenor Yng til fredspriskonserten! Og jeg må innrømme; jeg ante ikke hva jeg gikk til. Annet enn at line-upen var skikkelig imponertende: Zara Larsson, Matoma, Sigrid og John Legend. Hallo – jeg er VERDENS største fan av John Legend! Dessuten er det jo en ære å få være med feiringen av årets vinnere: ICAN, som har bidratt til å ulovliggjøre atomvåpen. Jeg var kanskje liiiitt nervøs for at dette skulle være for formelt for meg, men gud for et fyrverkeri av en kveld.

Vi dro en gjeng fra jobben og jeg fikk ta med meg min hjertevenn, Anette. Hun er fredsprisvinneren i mitt liv. Den jeg alltid kan ringe uansett hva som har skjedd, eller hvordan jeg føler meg. Om jeg plutselig er ekstremt lei meg eller sint, kan jeg dele alle følelsene mine med henne, og i etterkant trenger jeg ikke “forklare” hvor alvorlig eller ikke alvorlig det egentlig var. For hun bare forstår. Vi deler alle sorger og gleder meg hverandre. Om jeg er på mitt værste sted i livet, og hun er på sitt beste sted – er vi fortsatt gode for hverandre. Det er et bånd jeg er så takknemlig for. Jeg unner alle en hjertevenn.

Showet var magisk. Alle artistene på scenen var eksepsjonelt gode live og det var trykk på liveopplevelsen, med lyssetting, kor, orkester osv. Vanligvis er det jo bare på festival man får se mange artister på samme kveld, så dette var stor stas. John Legend snag duett med Zara Larsson! Det var et høydepunkt. Et respektabelt event med fokus på fred, blandet med fest og musikk. Vi badet i glitter. En mandag utenom det vanlige. Jeg er takknemlig!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg