10 ting jeg alltid gjør når jeg skal fly!

Leaving for London


Huraaaa, nå skal jeg fly til London og endelig få litt julestemning i kroppen! Er du en av de som elsker å reise, men ikke nødvendigvis digger selve flyturen? Isåfall er du ikke alene. Høydepunktet med tur er liksom ikke tørr luft og irriterende medpassasjerer. Derfor har jeg laget en liste med ting jeg ALLTID gjør når jeg skal ut å fly. Disse tipsene vil utvilsomt hjelpe deg med å naile neste flytur!

I HÅNDBAGASJEN

STRØM: Laderen er alltid med og finner jeg en mulighet lader jeg på flyplassen slik at jeg har 100% idet jeg går inn på flyet. ULSOKKER: Av en eller annen grunn er det alltid kaldt på fly, så det første jeg gjør er å ta av skoene og krype ned i comfy ullsokker (uavhengig sesong). HEADPHONES: trådløse hodetelefoner til musikk, for å unngå kabel-kaos når man plutselig må flytte seg for noen. VANN: Uavhengig om det er en kort eller lang flytur, er det lurt å kjøpe seg en flaske overpriset vann, faktisk. LITEN LOTION: Apropo moist! Den værste følelsen i verden er flytørrhet, derfor er håndkrem et must (parfymefri er smart, da kan den nemlig brukes i ansikt og på lepper om nødvendig).

PÅ MOBILEN

MUSIKKEN: Selvom jeg har Music Freedom og kan streame ubegrenset uten å bruke av inkludert data (thank heaven!), må spillelista være nedlastet for å fungere i flymodus, dessuten sparer du strøm på å ikke streame. Jeg pleier å laste ned et utvalg: en liste jeg kan sove til, en jeg kan bli gira over og gjerne en med låter jeg ikke har hørt på lenge. SERIER: Endelig går det an å laste ned episoder på Netflix slik at man har de tilgjengelig offline, lykke på jord! Jeg har alltid en fiks idé om at jeg skal jobbe på flyet, men når jeg først sitter der vil jeg heller bli underholdt. Last de ned før du setter på flightmode! LYDEN: Det er så digg å ha skikkelig headphones som sperrer litt av verden ute. Dessuten fungerer bluetooth tilkobling selv om du er i flymodus.

Da gjenstår bare en milelang to-do-liste på jobb, pakking og litt oppvask før det bærer avgårde til det mest juleglade steder på jord. Jeg gleder meg!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg