Dette kom frem helt feil!

Fremgang på prosjekt peis


Hahaha, jeg ler når jeg skriver dette. For starten på dette innlegget ble bare helt feil! Jeg hadde skrevet litt om at jeg gledet meg SÅ mye til jomfru-fyringen i peisen, og skulle ønske at jeg kunne gjøre det ikveld som en markering på at desember har startet. Så leste jeg igjennom hva jeg selv hadde skrevet og forsto at dette hørtes litt drøyt ut.

Nei, jeg har ingen umiddelbare planer om å ofre jomfruer på bålet *fnis*! Jeg snakket egentlig bare om å fyre i peisen for aller første gang. Pipa har nemlig vært knust for å rette opp tak og gulv. Og jeg har ikke turt å teste den før en murer har hjulpet meg med å tette igjen sprekker, bytte ut peisrør til kakkelovnen i garderoben og sjekke om alt ser fint ut.

Forrige uke hadde jeg besøk av feieren også. Det er en historie for seg selv! Hvem sjekker postkassen i 2017 liksom? Vil du nå meg kan du sende meg en mail. Men å gi beskjed om at feieren skal komme via post fungerte ikke så godt for meg. Så jeg sto iført et lite håndkle med tannbørsten i munnen da feiren banket på den store glassdøren min hvor man kan se rett inn. Hahaha. Fra og med nå sjekker jeg postkassen!

Nå har jeg montert fra hverandre verdens søteste lille peisovn, som sto her fra før. Jeg har vasket den og håper jeg klarer å sette den sammen slik den var. Deretter skal jeg male gulvet et strøk til i fargen “sjøsmaragd”, som jeg virkelig elsker. Den gamle svarte platen peisovnen sto på skal nemlig byttes ut med glass. Og da kan ikke gulvet være umalt under, gitt!

Gleder meg skikkelig til å lage før/etter-innlegg om dette rommet, først og fremst fordi det er det første rommet som blir helt FERDIG (what a feeling!). Men også fordi det er en enorm forandring!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg