Smugstart på jul i Kirsebærhagen!

It’s beginning to look a lot like..


Idag har jeg klint til med en skikkelig smugstart på jul her hjemme. I fjor var liksom alt så kaotisk oppe i hodet mitt at jeg aldri rakk å få julestemning, så i år vil jeg gjøre mitt for å skape meg noen nye tradisjoner i Kirsebærhagen. Som tross alt er ett av de best tilrettelagte stedene for julestemning! Hvitt på plenen ute, juletrær i hagen og bambi på besøk veldig ofte.

Hvor søt er ikke denne måten å pakke inn på? En ting vi MÅ huske nå som desember kommer folkens, er at veldig mye julegavepapir ikke kan resirkuleres som papir og ender som søppel. Kanskje du kan bruke gråpapir eller avispapir istede? En tusj og litt teip slipper du fancy tilbehør som bånd og sløyfer.

 

Jeg prøvde å bake et sånt bittelite pepperkakehus man kan sette på kanten av et krus. Men det FAILET totalt! Hahaha. Skal legge ut en blooper på det senere. Men det ble hvertfall lukten av jul i stua og masse pepperkakedeig i magen.

Nå har jeg endelig byttet tilbake til Spotify og funnet frem til den ultimate julespillelisten min igjen! I årenes løp har jeg slettet og lagt til, gang på gang. Slik at det bare er de fiiiineste julesangene. Og ikke nok med det: denne spillelisten varer i 10 timer! Da blir man ikke lei. Den skal streames overalt, hele desember. Ps: om du har Music Freedom (klikk på bobla under) trenger du ikke tenke på å bruke opp dataen din, når du hører på julemusikk 20 timer i strekk. Det er digg, da.

Listen heter “Kirsebærhagen: JUL” om du vil søke den opp på Spotify!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg