Fire tiltak som redder mobilen i kulda!

Baby, it’s cold outside!


Jeg har for lengst tatt frem favorittkåpen min, de røde skinnhanskene og lange boots. Om morgenen trekker jeg ullstrømpebuksene godt oppunder armene og forbereder meg på det kjølige været som skal møte meg i morgentimene før solen gløtter frem. En ting det er lett å glemme, er at det ikke bare er jeg som fryser, telefonen er nemlig ikke så glad i kulda den heller!

Derfor vil jeg dele noen nyttige tips, slik at både du og mobilen din overlever vintermånedene. Nordisk klima kan være tøft, men med disse triksene i ermet bør både du og mobilen komme dere helskinnet gjennom frosten!

 1. Temperaturforskjell kan spise av telefonens kapasitet. For å spare på batteriet er det lurt å skru av WiFi, Bluetooth og andre oppgaver som kjører i bakgrunnen. Sett lysstyrken til minimum! Det er aldri dumt å ha med en liten powerbank.
 2. Når kulda biter skikkelig vil mobilen helst ikke ut av lomma. Bruk hodetelefonene til å bytte sang, svare når det ringer og til å snakke i telefonen! Benytt de talestyrte verktøyene for det de er verdt, slik som «Siri» på iPhone og «Bixby» hos Samsung.
 3. Har du sjekket om mobilen din har innebygget hanskemodus? Sjansen er stor for at du finner dette valget i menyen! Det betyr at du slipper å ta av deg på hendene for å tekste.
 4. Mange av mobilene på markedet er vannavstøtende. Endelig! Er du aktiv utendørs er det likevel lurt å investere i et LifeProof deksel, eller et annet vanntett/støtdempende etui for beskyttelse.

Better safe, than sorry! Hvis uhellet først er ute, lønner det seg å være forberedt på det også. Uansett hvor flink du er til å ta forhåndsregler, er det ikke til å stikke under en stol at ulykker kan skje selv den beste! Dersom du har Telenor Yng-abonnement og kjøper ny mobil med SWAP, får du automatisk SWAP Plussforsikring inkludert. Da er mobilen alltid forsikret mot både skader, uhell, tap og tyveri. Jeg testet forsikringen, sånn helt på ekte:

Jeg tester forsikringen!

Oops i did it again 🙅‍♀️💔 knust skjermen i tusen knas! Men – som ambassadør for Telenor Yng er jo det er GYLDEN sjanse for å faktisk TESTE arbeidsgiveren min! Mobilforsikringen, hvor god er den?

Posted by Kirsebærhagen on Friday, November 24, 2017

Flere dager uten telefon er ganske utenkelig for de fleste av oss. Derfor er det fint å vite at om du skulle være skikkelig uheldig, erstattes mobilen din med en tilsvarende mobil bare en virkedag etter.

Forutsetter SWAP-avtale på 24 mnd. og Yng-abo. (18-28 år) uten binding. Erstatningsmobil leveres innen en virkedag. Skaden/tapt mobil må godkjennes innen kl. 16 på en virkedag (norsk tid). Se vilkår telenor.no/swap.

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg