Sunday brekkie!

BAE (bacon and eggs)


Åh, idag var det så koselig å våkner her sammen med Amanda og Maria. Vi hadde vårt eget, lille intime “julebord” igår. På akkurat den måten vi liker best: masse fingermat, vin og musikkvideoer på storskjermen. Vi har danset i strømpelesten, sunget av full hals og spist omtrent 1000 kyllingklubber, mens vi har dyrket vår indre *girlpower*.

En god søndagsfrokost er det beste jeg vet. Siden jeg jobber selvstendig er det ikke nødvendigvis så stor forskjell på en onsdag og en søndag for meg, men på søndager er det hvertfall ingen som forventer at jeg skal svare på mail eller snakke i telefonen. Så den dagen går det an å holde litt hellig. Sjenke litt mere kaffe og sitte leeeenge ved bordet.

Idag blir det ikke så mye action i Kirsebærhagen, jeg skal få malt gulvet i garderoben der jeg får installert en peisovn imorgen. Men først skal jeg drikke hundre glass med vann (nesten like mye vann som jeg drakk vin igår!), sette på en dokumentar og la meg selv være litt lazy på sofaen. Håper du har en fin en!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg