ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS..

Det er vel ikke for tidlig?


For å være helt sikker på at jeg får det jeg ønsker meg, gjør jeg meg ikke bare flid med gaver til venninner. Hvert eneste år ligger det en pent innpakket gave under treet med påskriften «til meg, fra meg». Helt sant! Gaven til meg selv er gjerne noe jeg trenger eller vet jeg vil sette pris på når hverdagen er tilbake.

Er du også en av de som kjøper julegave til deg selv? Øverst på manges ønskelister står sikkert en ny mobil. Mobilen er jo ikke bare av livsviktig nytteverdi, men også en fashion statement. Ikke alle trenger kanskje en ny mobil, men det finnes jo mye annet kult tilbehør. Derfor har jeg har samlet noen julegavetips som passer like godt til en god venn, kjæreste eller *trommevirvel* deg selv.

En personlig og genial venninnegave. Goo.ey case er et deksel som gjør at du kan klistre mobilen til speilet og videoblogge! Du kan velge et med mønster, eller en gjennomsiktig variant. Hva med å legge en bilderemse av deg og gjengen tatt i photobooth inni?

Produktene fra iDeal er så fine! Dekselet gjør din kjære iPhone trygg og vakker, men er også magnetisk, slik at du kan feste den inne i den tilhørende clutchen! Jeg forelsket meg helt i det appelsin mønstrede.

Sony sin nyeste modell Xperia ZX1 har knallbra kamera og kommer i denne nydelige fargen. Tips fra meg: Kjøper du den med SWAP og har Yng-abonnement er den forsikret mot skade, uhell og tyveri. Det er fint å vite, med en så dyrebar telefon!

Nye iPhone 8 troner nok øverst på mange ønskelister. Med enda bedre kamera enn forgjengeren og trådløs lading! Nok et tips fra meg: Kjøper du den med SWAP spiser den ikke opp resten av julegavebudsjettet ditt. Du betaler ikke noe up-front, men en lav sum fordelt på over to år. Digg!

Musikk er alltid viktig! Noen ganger er propper det enkleste, men jeg har lenge hatt lyst på et par skikkelige hodetelefoner, med god lyd og som stenger verden ute! Disse fra JBL er hvite, cleane og kule å se på.

Alle produktene er fra Telenorbutikken

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg