Du bør advares mot dette produktet!

En natt fra helvete


Alle vi jenter vet at en gang iblant får man litt forstyrrelser i PH-verdien, der nede. Det er egentlig ikke noe jeg synes er flaut å snakke om! For alle opplever det i ny og ne, og det kan komme av alt fra stress, for mye stramme jeans, til å ha svømt for mye i klorvann. Og hva gjør man da? Jo, man kjøper et produkt som dette.

Det skal jeg aldri gjøre igjen! I min tidligere karriere har underlivet bare hatt besøk av melkesyre-kapsler, men helt tilfeldig kjøpte jeg gelé denne gangen. Mellom ett og to minutter etter jeg har brukt geléen som henvist får jeg ekstreme magesmerter nederst i magen. Altså, jeg er en jente som får grådig vonde menssmerter, og det var slik det kjentes ut først. Men smerten bare eskalerte i tre timer, frem til jeg ringte legevakten! Da lå jeg i sofaen fordi jeg holdt på å både besvime og kaste når jeg reiste meg.

Legevakten mente det kunne være en allergisk reaksjon på produktet, og ba meg skylle vekk det jeg kunne. En time og to Ibux senere roet krampene seg noe, og klarte jeg å sove litt. Da jeg våknet imorges måtte jeg bare legge meg rett tilbake når jeg forsøkte å reise meg. Ørene fyltes med en ringelyd som overdøvet alt annet, som etterhvert gikk over til susing. Magen er “hoven” nederst og vond bare jeg er nær den, eller reiser meg. Derfor har dette vært utsikten min idag!

Jeg har ganske høy smerteterskel og er ikke den som sier “au au” av ingenting. Det er sjelden noen hører meg klage! Men dette? Det har vært en natt fra helvete. Pakningsvedlegget sier at det ikke er fare for bivirkninger. Men når jeg googlet fant jeg et forum hvor flere forklarer lignende opplevelser, med ekstreme magesmerter som kan ligne spontanabort og til og med blødninger. Produktet heter Lactal Balance Gel og kjøpes på apotek.

Ta vare på vagina jenter – kjøp heller kapsler, og advar andre om dette.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg