Hold kuken i buksa, vær så snill!

Når kjøttpølsa vil på photoshoot!


Snap er den morsomste kanalen jeg vet om, fordi det er så enkelt å dele og kommentere! De som følger Kirsebaerhagen på snap er helt fantastiske. Men for noen måneder siden fikk jeg plutselig en snap med bilde av en erigert kuk. Dette viste seg å skulle være “begynnelsen av slutten” for min snap-konto.

Den samme dagen kom det ikke bare étt kuk-bilde til, men hele 10 fremmede peniser sto og blomstret i postkassa. Hva faen foregår? Etterhvert fikk jeg vite av en kuk-eier at det var blitt lagt til en post på et forum som sa “jeg heter xxx på snap, liker dickpics”. Ingen signatur, ingen bilde, ikke noe navn. Kun denne simple, korte meldingen. Og med denne tynne invitasjonen var det et tosifret antall menn som tenkte at HER er det rett frem. Ikke noe “hei, var det du som skrev på forumet?”. Neida, rett frem med kølla! Endelig skulle kjøttpølsa få være med på photoshoot!

Etter å ha fått informasjon om forum-posten skrev jeg til eieren av nettsiden med én gang, jeg skrev også en egen post på forumet om at posten var falsk. Likevel rant de inn: tynne, lange, tykke og korte peniser. Rødsprengte, hårete ballesteiner og merkelige kreasjoner av overdreven forhud. Herregud så mye ekkel tiss det finnes! Men det største spørsmålet mitt er jo: hvor ligger tilfredstillelsen hen i at JEG som er helt anonym for disse mennene, skal se på tissemannen? Er det så mange menn med “blotter gen”?

På det meste fikk jeg 20 peniser om dagen. Da dukket den geniale idéen min opp! Jeg begynte å svare dem! Hver gang jeg uoppfordret fikk tilsendt en pikk, sendte jeg et veldig grotesk bilde av en død baby tilbake (slettet fort det google søket fra nettleser historikken min, for å si det sånn). Når mennene deretter svarte “HVA FAEN!?” svarte jeg “neste gang jeg vil sende deg et bilde av noe du antagelig ikke vil se, så skal jeg spørre deg først. Kan du gjøre det samme?”.

De fleste sluttet å svare rimelig raskt, noen beklaget seg. Om det hjelper fremtidige ofre for dickpics vet jeg ikke, men jeg håper kanskje kuk-eier satt frokostblandingen i halsen på samme måte som jeg gjorde når jeg ufrivillig måtte se deres erigerte kjøttfløyte! Desverre stoppet ikke dette nye peniser fra å ville være med på photoshoot, selv en måned etter fikk jeg et par lem tilsendt på daglig basis. Til slutt slettet jeg kontoen min og laget meg en ny.

Følg meg gjerne: kirsebaerhagen

Ikke tro død-baby-strategien kom til livet før jeg hadde prøvd å snakke fornuft med en hel haug av disse menneskene. De fleste svarte helt ute av kontekst, mens en presterte å si “Snapchat er en veldig seksuell kanal, så om du er kvinne og har en snapchatkonto, så har du jo bedt om å få dickpics“. Da kjenner jeg at jeg legger alle de gode argumentene mine på hylla, legger fra med den saklige rasjonelle tonen, spytter meg to ganger over skulderen og sier et rungende: FØKK YOU!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg